Не зная дали шампоана оцветител не е бил качествен или тя не се е справила (макар че няма кой знае каква философия

Понеже отдавна се боядисвам в червено или по-скоро рижаво, но корените ми изискват особени и редовни грижи

pepa1974 написа:Внимавайте с тези шампоани с оцветители и изобщо с продуктите за боядисване на косата! Имам чувството че се внасят големи боклуци без контрол, а после казват че ти си виновен, защото имаш алергии.
Pipilota написа:За първи път чувам, че има такива шампоани! Аз не бих пробвала честно да ви кажа, това е някакво постоянно третиране, вижда ми се по-логично с боя да се минавам 1 път на 2-3 месеца ;)
ramimni написа:Pipilota написа:За първи път чувам, че има такива шампоани! Аз не бих пробвала честно да ви кажа, това е някакво постоянно третиране, вижда ми се по-логично с боя да се минавам 1 път на 2-3 месеца ;)
Ако е толкова е ок, но аз се боядисвах всеки месец и то уж с щадящи бои, а косата ми капеше като за световно, изтощи се адски много и се изсуши, не е добър вариант като цяломисля, че по-добре ще е да се опита с тези шампоанчета, но пък те ако падат на второто миене, не зная дали би имало полза.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта