Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
18 Май 2015, 13:44
Абе наложи ли се вече бих ги взел, станали дърти магарета, хаха

но като цяло не съм почитател, особено на място, на което има опасност да се наранят!!!
03 Юли 2015, 14:50
Като гледам какво е ревливо, ако е и толкова щуро, никога не бих го взела, баща му да се справя!
13 Окт 2015, 14:17
julianne написа:Като гледам какво е ревливо, ако е и толкова щуро, никога не бих го взела, баща му да се справя!
АКо нямаш избор какво ще направиш? НАли майката трябва дас е оправя с детето
22 Окт 2015, 09:30
Не бих го завел, разбира се, най-малкото цял ден ще се чуди какво да прави от скука. За час да речем след училище, ако се наложи - да, но за цял ден абсурд.
22 Окт 2015, 10:27
На мен вече ми се случи, въпреки че съм в майчинство, имахме ревизия и нямаше как да не отида поне за малко, бях с малката а тя кротко си спеше.

Но за повече време не бих я взела/
22 Окт 2015, 13:01
Можем да се спогодим за известно време, но все пак са деца, няма как да ги вземеш за пълен работен ден!
22 Окт 2015, 14:07
Хубаво щеше да е ако има ден, в който децата да могат дас е запознаят с работата на родителите си, мисля, че щеше да е полезно за всички и за това най-вече децата по-добре да разбират родителите си.

Но разбира се, без обозначен ден за това е неприемливо да си водим децата, най-малкото те ще откачат от скука.
23 Окт 2015, 16:07
редставя си да заведа малкия сега както е на 1.5 г и направо да овършее всичко
13 Ное 2015, 15:46
silver933 написа:редставя си да заведа малкия сега както е на 1.5 г и направо да овършее всичко

Трябва да се помисли и за неговата безопасност, то не е само да го заведеш, нали това си носи своите последствия.
13 Ное 2015, 16:15
Lili_pili написа:silver933 написа:редставя си да заведа малкия сега както е на 1.5 г и направо да овършее всичко

Трябва да се помисли и за неговата безопасност, то не е само да го заведеш, нали това си носи своите последствия.
Едва ли някой ще помъкне детето си на работното място, ако работи в цех или нещо от този сорт

но като цяло не виждам пречка за спокойните места