09 Апр 2014, 17:58
Да отскочи до Монако- Пиер Казираги е все още ерген.
30 Авг 2016, 13:44
Свят широк, навсякъде можем да я срещнем. Толкова възможности има - интернет, срещи с приятели, които водят други приятели, купони. Само човек да общува и да не се изолира, че тогава въобще няма да намери нищо.
16 Сеп 2016, 10:51
Колкото повече контакти с хора, толкова повече шансове. Кой реални, кой виртуални. Формула едва ли има, но за съжаление много хора се изолират и не си дават шанс.
16 Сеп 2016, 11:43
В приложението за смартфони Tinder! :D Абсолютно ефективно и изпитано. Може да си намериш някой за секс без проблем... Понякога се срещат и по-сериозни хора. Аз съм имала 9 месеца връзка с момче, с което се запознахме там.
Приложението работи на следния принцип: задаваш километри, в които ти се показват хората, които също го имат. Излизат ти снимките и може да дадеш хикс или сърце за лайк. Ако и той те е харесал вече става възможно да си пишете. Якото е че сте стъпка напред в цялата игра тъй като е ясно, че първоначално сте се харесали визуално.
16 Сеп 2016, 11:50
Това явно е някакъв вид сайт за запознанства, но за телефони. Личното ми мнение за тези тип неща не е много положително и много пъти и рисково по много параграфи.
16 Сеп 2016, 13:00
С този фотошоп.. :) знае ли се до колко могат да се харесат, иначе изглежда интересно, че ограничава района, в който да се познавате. Има ли много регистрирани. Сигурно повечето са там само за секса...
17 Сеп 2016, 10:25
Зависи какво търси човек. Желания и предпочитания много и затова и най-различни начини ти се предлагат, за да ги удовлетвориш. Вече ти си поемаш рисковете - дали ще попаднеш на измамник, психопат или на свестен никой не може да ти го гарантира.
16 Май 2017, 14:10
Там, където са ни интересите, там бихме срещнали и човека, който ни интересува. Ако спортуваме доста, или ако ходим по дискотеки, ако ходим на някакви арт ателиета, точно там бихме могли да открием своя човек.
16 Май 2017, 15:43
Моята я срещнах преди толкова години на един къмпинг. Навсякъде може да намериш своя човек, затова не бива да се стои вкъщи! Много младежи правят точно това, откъсват се от света, стоят у дома и се чудят защо нямат гаджета...
17 Май 2017, 08:54
Ginger написа:Все така безуспешно, май :( според мен и моите наблюдения, не би трябвало млади хора с нормален брой социални контакти да стоят във фейсбук и да си "търсят" половинката. Разбирам майка ми, която след 25 години брак, загуба на всичките си социални контакти, търсеше познати по интереси, апък случайно си намери и любовта измежду тях

Няма нищо лошо да се търси половинката в интернет или случайно или не, тя така да бъде намерена.

Много мои познати имат дългогодишни връзки, тръгнали от интернет. Прото гаранция, къде ще намериш любовта няма. А и не е задължително, че когато някой е в интернет, той е отчаян или нещо не много нареди негоден за връзка.