02 Апр 2014, 13:14
02 Апр 2014, 13:20
02 Апр 2014, 13:53
02 Апр 2014, 16:56
03 Апр 2014, 12:25
djudjanka написа:И аз имам много познати и от двата пола, които искат да срещнат подходящия човек. Според мен е най-лесно чрез познати - на някое събиране с повече хора и нещата се случват. Проблемът, не е в мястото, а в хората - кой какво търси и според това се определя и мястото, според мен. Сериозна връзка едва ли може да излезе от пиянска вечер в дискотеката, но пък винаги има и изключения. А и когато най-малко очакваш нещо, тогава се случва и е най-хубаво.
09 Апр 2014, 12:34
09 Апр 2014, 13:12
pepeus написа:Аз не търсеx никой-мен ме намери човекът и то по фейса.Макар че живеем в един град не се познаваxме...
09 Апр 2014, 14:32
mangusta написа:pepeus написа:Аз не търсеx никой-мен ме намери човекът и то по фейса.Макар че живеем в един град не се познаваxме...
И мен така ме намериха в разгара на майспейс, но нищо не излезе, едно е да пишеш и съвсем друга е действителността!
09 Апр 2014, 14:46
Ivaylo написа:mangusta написа:pepeus написа:Аз не търсеx никой-мен ме намери човекът и то по фейса.Макар че живеем в един град не се познаваxме...
И мен така ме намериха в разгара на майспейс, но нищо не излезе, едно е да пишеш и съвсем друга е действителността!
Майспейс и преди него IRC бяха голяма работа, що семейства развалиха и създадоха, не е работа
09 Апр 2014, 16:07
djudjanka написа:Ivaylo написа:mangusta написа: И мен така ме намериха в разгара на майспейс, но нищо не излезе, едно е да пишеш и съвсем друга е действителността!
Майспейс и преди него IRC бяха голяма работа, що семейства развалиха и създадоха, не е работа
За добро или лошо сега фейсбук продължава започнатото от тях