Основно ястие през зимата ни беше
супата – всякакви – зеленчукови предимно! Но така и не се научих как да приготвям хубава крем супа

и колко трябва да бъде крем една супа?!
Но пък съм упорита и продължавам да събирам
рецепти и съвети как мога да приготвя
хубава крем супа!
Обикновено зеленчуковите ми крем супи включват лук, морков, картофи, грах и подправки, но винаги има нещо, което куца или водата/млякото идват в повече или блендера не разбива хубаво всичко и остават едни неприятни частици от някой от
зеленчуците!
Дайте някакви съвети и препоръки какво да променя така, че да се получи що-годе някаква свястна крем супа!

От какво друго мога да направя,

предполагам крем супата от гъби ще е доста тежка

, ако я долея с
мляко, други съвети и идеи ще чакам!