Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Яну 2015, 17:05
Ходя си гол когато влизам в бяната, но иначе не ми е приятно да ми се търкат частите по дивани и т.н. но лятото ходя само по боксери
20 Яну 2015, 17:39
Локумът написа:Ходя си гол когато влизам в бяната, но иначе не ми е приятно да ми се търкат частите по дивани и т.н. но лятото ходя само по боксери

Толкова бих приела, но и на мен не ми харесва идеята да си търкаме интимностите насам натам из къщи..
10 Мар 2015, 12:41
Лошо няма да се ходи гол вкъщи! Разбира се, ако баба ти е там, ако имаш деца и нещо си- не става да ходиш гол.
14 Юни 2016, 13:09
До някъде е разбираемо, зависи и колко си гол, ако се има предвид само по бельо няма проблеми. ;)
14 Юни 2016, 13:23
Вкъщи всеки може да си ходи както иска. Само не знам как пред децата става номера

.
14 Юли 2016, 15:37
Ами гол, гол, след баня да си обиколиш къщата гол и да се разхладиш, докато си мокър. :) Ся никой не говори с компанията на други хора, тва е извратено.
15 Юли 2016, 11:19
То зависи и какво означава гол - чисто гол, без нищо. Или просто крайно разсъблечен.
Първото мисля, че не е много практично. Звънне някой на вратата и си изпочупиш краката да тичаш да се обличаш
15 Юли 2016, 11:34
Neven498 написа:То зависи и какво означава гол - чисто гол, без нищо. Или просто крайно разсъблечен.
Първото мисля, че не е много практично. Звънне някой на вратата и си изпочупиш краката да тичаш да се обличаш

Минават да ти засичат водомера и ти лъсваш пред инкасатора по гащи или гол

. Да не говорим, че където седнеш, може да оставяш всякакви следи

. Това вече е гадно. Аз не виждам причина през цялото време да се разкарваш така вкъщи.
27 Юли 2016, 10:31
Ще е интересно да се пита някоя инкасаторка, как най-често я посрещат като минава на обиколка
27 Юли 2016, 11:10
Neven498 написа:Ще е интересно да се пита някоя инкасаторка, как най-често я посрещат като минава на обиколка

Кой знае какви къщи и обитатели е виждала

!
Иначе колкото и да си си вкъщи, едва ли е приятно през прозорците да те наблюдават съседите как се разкарваш дибидюс

. Пък може и да нямат против, знае ли човек.