За или против ходенето гол вкъщи?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

За или против ходенето гол вкъщи?

Мнениеот Ginger » 03 Апр 2014, 11:34

Карам си в колата днес и шат – тема по радиото: За или против ходенето гол вкъщи? :shock: Вече няколко месеца съм потребител на този форум и не съм срещала тази тема, апък е интересна!

Казано честно у нас не ходим голи, като основната причина, че не е от най- хигиеничните навици :idea: , които имат хората (като става въпрос за лятото де, сега голям студ е още), иначе си ходим голи преди и след баня, когато се преобличаме и т.н.
Да, не се уточних тук говорим за чисто голи :!: , иначе често се случва да се разхождаме и двамата по боксерки с мъжа ми, но той ми казва, че това не било хубаво :shock: , тъй като сме щели бързо да си омръзнем!! :shock: :shock: :shock: Как така – не знам! :o :shock:

Та вие ходите ли голи вкъщи и колко голи, всъщност се разхождате у дома :roll: , притеснявате ли се от половинката или децата, роднините си? :?:
Ginger

Re: За или против ходенето гол вкъщи?

Мнениеот Коцева » 03 Апр 2014, 11:38

Имам голяма дъщеря, разбира се, че се срамува да ходи гола вкъщи, да де, когато съм там, от друга страна не мисля, че и на нея би й било приятно да ме вижда, е, ако се засечем някога по монокини не е проблем, но чак пък чисто голи!
Коцева

Мнениеот m.vulev » 03 Апр 2014, 11:44

Е как ще тръгна гол пред майка ми и баща ми например :shock: , нормално е да се съобразяваме или път пред роднините на годеницата ми :!: освен ако не са дърти хипари, ама не са! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе ако имаме момиченце предполагам ще е неудобно да ходя гол пред нея :idea: а и по някое време все ще я досрамее да ме гледа или пък ще задава въпроси, на които няма да мога аз да отговоря, а и не искам да заставям майка й да го прави :!:
m.vulev

Мнениеот Pipilota » 18 Ное 2014, 16:11

Според мен даже няма да е удобно да ходиш гол, странно ми е, защо пък тогава има дрехи :lol: А и наистина фактора с децата е още по-ограничаващ.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kremiliya » 01 Дек 2014, 14:09

Нито съм "За", нито пък съм "против". Всеки има право сам да решава как да си ходи из къщи, на мен не ми е удобно не от срам, а чисто физически не обичам да ходя така, разбира се то се има предвид, когато си сам вкъщи, надали някой говори да си с детето си у дома и да се разхождаш както майка те е родила... :mrgreen:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Burborino » 01 Дек 2014, 17:47

Аз също не мога да кажа, че съм "за" или "против".
Мисля си, че ако примерно млада двойка, които все още си нямат деца си ходят голи вкъщи не е никакъв проблем. На мен не би ми било снеудобно в такава ситуация. Но ако вкъщи живеят повече хора, има и родители/деца... някак ми е странно. :roll:
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Andrey » 01 Дек 2014, 18:14

На мен не ми е удобно не от срам, а защото съм свикнал да се обличам. Но ако съм сам у нас често след като изляза от банята се разхождам с хавлия само на рамене :) разбира се ако има някой вкъщи не бих си го позволил, не съм откачалка :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Kaya » 01 Дек 2014, 18:20

Не съм против, ако си самичък вкъщи, но пред децата си да речем ми се вижда извратено!
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Mon_ton » 09 Дек 2014, 15:25

Надявам се, че се има предвид, докато сме сами, не вярвам, че някой си го е помислил за положение, при което имаме деца или живеем с родителите си, или пък отваряме вратата само по райско облекло :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот S_Milenska » 16 Яну 2015, 11:44

Burborino написа:Аз също не мога да кажа, че съм "за" или "против".
Мисля си, че ако примерно млада двойка, които все още си нямат деца си ходят голи вкъщи не е никакъв проблем. На мен не би ми било снеудобно в такава ситуация. Но ако вкъщи живеят повече хора, има и родители/деца... някак ми е странно. :roll:

Представяш ли си да сте на 1-ия етаж и да се виждате от улицата, ще е доста интересно, особено за кварталните момчета. :lol:
Аватар
S_Milenska

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси