Опитвали ли сте да разваляте магии?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Опитвали ли сте да разваляте магии?

Мнениеот Bambaa » 30 Апр 2014, 16:40

От известно време все повече започнах да се убеждавам, че много хора страдат от магии и дори не разбират това! :idea: :idea: Веднага ще бъда коригирана от различни потребители, че няма магии и т.н., но дали ще го наречеш магия, лоша енергия, която е изпратена до теб или по някакъв друг начин, то това влияе :!: и мисля, че никой не може да го отрече!

През последните седмици не се чувствам много добре и това съвпадна след среща с една определена група хора - енергийни вампири. Мисля, че имам магия и е редно да се погрижа за себе си, след като установих, че физически съм здрава, редно е да я разваля!

Чувала съм за всевъзможни начини като тези със захар, с четене на различни думи или с цитати от Корана, но мисля, че зависи от вида на магията, какво ще кажете?! :? :? Моля ви да ми помогнете да си разваля магията, кажете как сте си развали вашата магия и кой и какво ви помогнаха за това? :?:

:arrow: Вярвате ли в урочасването?
Аватар
Bambaa

Re: Опитвали ли сте да разваляте магии?

Мнениеот ramimni » 30 Апр 2014, 16:42

По-лошото при мен е, че магиите страдат от мен, не аз от тях, но се справяме по някакъв начин! Шегувам се, обаче детето на брат ми редовно е урочасано, дали не е от мен?!
ramimni

Мнениеот s_ivelina » 05 Юни 2014, 13:32

на мен лично са ми правили магия..можете да проверите дали имате направена магия с яйце..също така яйцето пречиства от негативната ви енергия..при мен има резултат..и ако имате магия отивате в църквата записвате си имената и да ви четат Киприянови молитви..можете да дадете и блузка да ви я опеят и носите една седмица без да я сваляте от вас...върши чудеса...аз така правя...и се чувствам добре когато нещо усетя,че не ми са надер нещата и когато се караме в къщи ,ставаме буйни,нервни..и така..
s_ivelina

Мнениеот niya_mazova » 05 Юни 2014, 15:56

s_ivelina написа:на мен лично са ми правили магия..можете да проверите дали имате направена магия с яйце..също така яйцето пречиства от негативната ви енергия..при мен има резултат..и ако имате магия отивате в църквата записвате си имената и да ви четат Киприянови молитви..можете да дадете и блузка да ви я опеят и носите една седмица без да я сваляте от вас...върши чудеса...аз така правя...и се чувствам добре когато нещо усетя,че не ми са надер нещата и когато се караме в къщи ,ставаме буйни,нервни..и така..

Това с яйцето съм го чувала едно време от учителката ми по биология. Какво беше... чукваш едно яйце в чаша, поставяш го под или до леглото си сутринта белтъка трябвало да е като сварен, ако страдаш от безсъние, понеже извлича негативната енергия спиш по-спокойно, а когато някой е отпратил негативна към теб, както при магията, предполагам се получава същото, така ли е?
niya_mazova

Мнениеот niya_mazova » 05 Юни 2014, 15:56

s_ivelina написа:на мен лично са ми правили магия..можете да проверите дали имате направена магия с яйце..също така яйцето пречиства от негативната ви енергия..при мен има резултат..и ако имате магия отивате в църквата записвате си имената и да ви четат Киприянови молитви..можете да дадете и блузка да ви я опеят и носите една седмица без да я сваляте от вас...върши чудеса...аз така правя...и се чувствам добре когато нещо усетя,че не ми са надер нещата и когато се караме в къщи ,ставаме буйни,нервни..и така..

Това с яйцето съм го чувала едно време от учителката ми по биология. Какво беше... чукваш едно яйце в чаша, поставяш го под или до леглото си сутринта белтъка трябвало да е като сварен, ако страдаш от безсъние, понеже извлича негативната енергия спиш по-спокойно, а когато някой е отпратил негативна към теб, както при магията, предполагам се получава същото, така ли е или яйцето трябваше да е цяло? :? забравям вече :?
niya_mazova

Мнениеот s_ivelina » 05 Юни 2014, 17:35

да.така е,но също може яйцето да се сложи над главата за 5 мин.същия ефект..а може и друго.да се сложи с черупката цяло във водата и под леглото близо до главата ти.и така преспивам цяла вечер и на сутринта леко чупиш яйцето и го сипваш във водата..ако белтъка е сварен имаш магия..ако белтъка ти се точи като пипала плътни до повърхноста на водата имаш силна магия и силно урочасване..гледат се дали има плътни дебели пипала от белтъка ..и да стоят сварени..това е.ако искаш на някой друг човек да провериш дали има магия.или отрицателна енергия.слагаш под буркана неговата снимка и престоява цяла вечер..аз съм го правила..действа..Киприяновите молитви са голяма сила и премахват всичко..аз само тях ползвам..вече 4г.доволна съм
s_ivelina

Мнениеот dejavu » 06 Юни 2014, 11:57

s_ivelina написа:да.така е,но също може яйцето да се сложи над главата за 5 мин.същия ефект..а може и друго.да се сложи с черупката цяло във водата и под леглото близо до главата ти.и така преспивам цяла вечер и на сутринта леко чупиш яйцето и го сипваш във водата..ако белтъка е сварен имаш магия..ако белтъка ти се точи като пипала плътни до повърхноста на водата имаш силна магия и силно урочасване..гледат се дали има плътни дебели пипала от белтъка ..и да стоят сварени..това е.ако искаш на някой друг човек да провериш дали има магия.или отрицателна енергия.слагаш под буркана неговата снимка и престоява цяла вечер..аз съм го правила..действа..Киприяновите молитви са голяма сила и премахват всичко..аз само тях ползвам..вече 4г.доволна съм

Ще го пробвам това довечера, от няколко дни много силно ме боли глава, по-скоро е от месечното неразположение, ама за всеки случай ще опитам ;)
dejavu

Мнениеот s_ivelina » 09 Юни 2014, 11:58

да пробвай.има ефект..сподели ако има ефект при теб.. ;)
s_ivelina

Мнениеот Kaya » 24 Ное 2014, 16:56

Не вярвам на такива глупости, често да си кажа. Много ми е смешно дори, когато някой започне да твърди,че е урочасан, омагьосан и какво ли още не :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: сякаш живеем в някакво вещерско време, абсурдно е просто! :!:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Kremiliya » 04 Дек 2014, 13:04

Защо в наши дни още се вярва на такива глупости, това не го разбирам :))) Магиите не трябва ли да са останали в средновековието? :?:
Аватар
Kremiliya

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси