Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Педофилите...мит или реалност?

08 Фев 2012, 12:43

Педофилията насочена към момчета е вследствие преживяване на сексуален контакт с възрастен по време на детството/юношеството. Теоретично, за емоционално лишеното момче, сексът с по възрастен мъж може да се преживее като удобен и доставящ удоволствие. По този начин, чрез механизма на идентификация, момчето може да бъде предразположено към сексуални отношения с друго момче, когато стане възрастен. Извършителят се идентифицира с момчето, като приемник на чувствата му и може по-лесно да рационализира поведението на детето.

22 Май 2012, 11:27

valiart написа:За жалост педофилите са съвсем истински...

Педофилите никога не са били мит. За огромно съжаление те са част от грубата действителност. Не разбирам защо темата се казва "Педофилите...мит или реалност"? :geek:

27 Май 2012, 12:08

delinda написа:

Педофилите никога не са били мит. За огромно съжаление те са част от грубата действителност. Не разбирам защо темата се казва "Педофилите...мит или реалност"? :geek:

Въпросът е безмислен и затова не го разбираш, delinda - за какъв мит изобщо говорим, като постоянно чета и слушам за тези... изверги. Не знам какво са преживели в детството си и честно казано въобще не ме интересува, но трябва да има сериозни наказания за техните действия - да пази Бог! Последно слушах за родители, които изпращали децата си при някакъв чужденец и уж не знаели, че прави еди какво си с тях :x Е, за тях пък не знам какво трябва да е наказанието, независимо дали са цигани или българи - става въпрос за невинни деца, чиято психика е толкова крехка, че... не ми се мисли просто :idea:

28 Май 2012, 16:44

mecana написа:
delinda написа:

Въпросът е безмислен и затова не го разбираш, delinda - за какъв мит изобщо говорим, като постоянно чета и слушам за тези... изверги. Не знам какво са преживели в детството си и честно казано въобще не ме интересува, но трябва да има сериозни наказания за техните действия - да пази Бог! Последно слушах за родители, които изпращали децата си при някакъв чужденец и уж не знаели, че прави еди какво си с тях :x Е, за тях пък не знам какво трябва да е наказанието, независимо дали са цигани или българи - става въпрос за невинни деца, чиято психика е толкова крехка, че... не ми се мисли просто :idea:

ООоооо тази история и аз я гледах по новините. Не мога да си представя как едни родители могат да продават децата си? Педофилите определено не са мит, а гадна и груба реалност!

11 Юни 2012, 16:12

В блока на нашите все още живее един такъв :x Винаги съм имал съмнения, че не е по реда си, въпреки че има семейство, и деца... Просто си му личеше, толкова беше мазен изрода му с изрод. Сега се разбра една история с детенце от входа, което вече е пораснало и е придобило смелостта да признае... Дано да го съдят и да го изселят от блока, защото е пълно с деца и недай си Боже има, и други пострадали :idea:

11 Юни 2012, 16:31

peter pan написа:В блока на нашите все още живее един такъв :x Винаги съм имал съмнения, че не е по реда си, въпреки че има семейство, и деца... Просто си му личеше, толкова беше мазен изрода му с изрод. Сега се разбра една история с детенце от входа, което вече е пораснало и е придобило смелостта да признае... Дано да го съдят и да го изселят от блока, защото е пълно с деца и недай си Боже има, и други пострадали :idea:

А вие как разбрахте, че е педофил? След разказа на детето ли? Винаги ми е било интересно как се разбира дали един човек има извратени мераци.

12 Юни 2012, 10:32

Ако се знае, че този човечец е педофил дали не може да се изсели от блока чрез подписка на живеещите в него? Педофили има и далеч не са мит :idea: Не знам какъв извратеняк трябва да си, за да посегнеш на дете :x Не ги съжалявам, независимо какво им се е случило и какви са причините за това им поведение. То по тази логика да вземем да оправдаем и убийците, защото виждаш ли станали такива поради причини от миналото. Най-лошото е, че се знаят, а нищо не се прави по въпроса. Дават им там някакви условни присъди или пък минимални и отново излизат на улицата, където играят деца... Страшно е и дори не искам да си го помислям!

13 Юни 2012, 11:20

Golfie написа:Всеки родител има страх от тях. Никога не съм срещала такива, но съм чувала ужасни истории. Дали са истина или са мит и легенда? Със сигурност, това е най-неприятното нещо за едно семейство...

Най-неприятното ли? Ако нещо подобно се случи в семейството ми бих го убила тоя педофил заради детето си, ако ще и след това да сложа край на собствения си живот. Смърт за тези извратеняци!

28 Юни 2012, 15:21

Не само, че ги има, но и сред нас има и техни жертви. А задавал ли си е някой въпроса какво се случва с децата жертви на тези изверги?
момиче1.jpg
момиче1.jpg (7.05 KiB) Прегледано 735 пъти

Понякога възстановяването може да отнеме години. Последния случай е 12 годишното българче, което стана жертва на четирима гърци, друг случай има на варненче, което стана жертва на 40 годишен мъж.
Само от началото на година в България има десетки случаи на малтретирани в една или друга степен деца.Много често насилниците предлагат пари за да купят мълчанието на роднините за да нямат проблеми, подобен е и случая със варненеца от Аспарухово, който се опитал да подкупи близките на изнасиленото дете, а когато това не станало се опитал да избяга зад граница. Какво заслужава един такъв изверг!

Сблъсквали ли сте се с педофили по детските площадки?

12 Май 2014, 13:20

Вчера водя дъщеря си в един от парковете, беше сравнително рано и имаше още 2 или 3 деца с нас на детската площадка. Дъщеря ми отиде да се люлее, а аз седнах на една от скамейките.
След няма и 5 минути се измъкна един странен мъж, седна на пейката срещу люлките, покри скута си с якето и хоп :shock: започна да си върши работата… При тази гледка – педофил на детска площадка, не можах да повярвам на очите си :o , :shock: :shock: :shock: погледнах дъщеря си и другото момиченце – беше седнал срещу тях!

Втурнах се да си прибера детето, но в това време се сетих :!: отидох при него и му казах, че ако не изчезне на секундата ще се обадя на 112, а той чак се възмути :!: :!: :!: каза ми че чака приятелката си и нищо не прави. :shock: :shock: :o :shock: :shock: И да видите... докато взема дъщеря ми да е по-близо до мен и си извадя телефона, педофила вече беше духнал! :!:

Предишния ми сблъсък с педофил беше, когато бях тийнейджърка :oops: , тогава въпросния излезе от горичката, ние се изплашихме, понеже бяхме големи и се сетихме, че наблюдава хлапетата, децата въобще не се усетиха!

Това не е от вчера практика, няма и да приключи, но как да предпазим децата си от педофили, когато те са навсякъде??? :? Вие имали ли сте сблъсък с педофил на детската площадка, как реагирахте, ако сте се обаждали на 112, те какво ви казаха? :?:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6