Педофилите по детските площадки - мит или реалност?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Педофилите...мит или реалност?

Мнениеот pravilno » 27 Яну 2016, 15:44

Това е един от най-големите ми страхове и напомнянето да не тръгват никъде с непознати, да не взимат сладки неща от такива трябва да се повтарят непрекъснато. А пък за интернет думи нямам!
pravilno

Мнениеот Jully » 27 Яну 2016, 16:21

Ето едно интересно видео по въпроса с педофилите..:
Аватар
Jully

Мнениеот iwoni » 28 Яну 2016, 12:36

Jully написа:Ето едно интересно видео по въпроса с педофилите..:

Нямам думи! Ще го пусна на детето си!
iwoni

Мнениеот Ваня Стойчева » 28 Яну 2016, 15:46

Не бих се учудила, ако моята я заплени някой така, каквато е овца :evil: НЕ знам тея тийнове какво да ги парвим, май телефоните трябва да бъдат скрити и забранени!
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Elica » 28 Яну 2016, 17:44

Ваня Стойчева написа:Не бих се учудила, ако моята я заплени някой така, каквато е овца :evil: НЕ знам тея тийнове какво да ги парвим, май телефоните трябва да бъдат скрити и забранени!

Лелеее, недей така де, всички момичета минават през този по-труден период, спокойно :) Ще го надрасне, още малко остава, да стане на 17-18 и ще стане човек. :grouphug:
Аватар
Elica

Мнениеот irka » 29 Яну 2016, 14:10

Ето, хората от клипа споменават, че са говорили с децата си за такива ситуации, обсъждали са ги и пак момичето го прави! Това ме изумява! Май "Това няма да се случи на мен" замъглява мозъка.
irka

Мнениеот kalinka-kuku » 29 Яну 2016, 15:23

irka написа:Ето, хората от клипа споменават, че са говорили с децата си за такива ситуации, обсъждали са ги и пак момичето го прави! Това ме изумява! Май "Това няма да се случи на мен" замъглява мозъка.

защото когато някой подходи по-интересно то веднага имаш желание да се срещнеш с него, да общувате и т.н. Никой не вярва, че този може да е някой лош, че може да е краят на историята.. :( Все си мислим, че точно това на нас няма да се случи, права си. Но как да научиш някой тийн, че това може да се случи?
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот zagrijena » 04 Фев 2016, 14:04

Изгледах клипчето и ми е странно не им ли светва нещо на тези девойчета в главата - среща по тъмно, голям микробус? Няма лошо да се запознаваш с интересни хора, но все някакъв инстинкт за самосъхранение трябва да имаш!
zagrijena

Мнениеот S_Milenska » 04 Фев 2016, 14:51

zagrijena написа:Изгледах клипчето и ми е странно не им ли светва нещо на тези девойчета в главата - среща по тъмно, голям микробус? Няма лошо да се запознаваш с интересни хора, но все някакъв инстинкт за самосъхранение трябва да имаш!

Те си мислят, че всичко е цветя и рози и че нищо не може да се случи, въпреки че не е така в действителност. Опасностите са големи.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот miron » 05 Фев 2016, 16:04

Когати си млад и зелен все с мисли, че тва няма да ти се случи на тебе, ама е странно, че се качват в бус с непознати, айде среща в парка, поне има други хора,ама по сред нощ в буса е абсурдно! :shock: :shock: :shock:
miron

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети