Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сблъсквали ли сте се с педофили по детските площадки?

12 Май 2014, 13:23

Ужааааас, не мога да повярвам, че тези хора си се разхождат необезпокоявани и правят такива неща! Добре, че не съм попадала в такава ситуация, но е добре да знаеш как да реагираш, аз не бих могла, затова трябва по-скоро да се обадиш и да питах какъв е редът при подобни ситуации :roll:

15 Май 2014, 14:25

Трагично - противна гледка, дано да бъдат наказани по един или друг начин :( :( но не знам как би могло да се процедира

19 Май 2014, 18:36

Може би трябва следващия път да се обадите в полицията или на 112 без да го предупреждавате, ужас! :o

24 Ное 2014, 10:29

Никога не съм срещала педофил никъде, надявам се и да не срещна, директно бих звъннала на 112 без изобщо да му давам обяснения. По-добре да бъде хванат на място да се научи, че не е лесно да се измъкне.

24 Яну 2015, 16:24

Никога не съм срещала педофил, защо директно не звъните на 112?!

24 Яну 2015, 16:41

Веднъж... не искам да си спомням даже. (в парка, бяхме с приятелка) Тогава нямахме мобилни телефони (много малко хора имаха, съвсем в началото) и нямаше 112.

25 Яну 2015, 09:27

Burborino написа:Веднъж... не искам да си спомням даже. (в парка, бяхме с приятелка) Тогава нямахме мобилни телефони (много малко хора имаха, съвсем в началото) и нямаше 112.

Е то пак си имаше телефони на полицията, както и телефони със сим крати, звънете бе хора когато видите такива неща! Тея психопати не трябва да обикалят по земята изобщо :mrgreen:

25 Яну 2015, 09:47

Ами след като не сме се обадили значи не е имало как :roll: А да идем в полицията... този нямаше да е там. Най-близкото РПУ беше на 3-4 км. С телефон се сдобих три години по-късно. Нито имахме пари за да купуваме фонокарта, нито имаше телефон за фонокарта наблизо, нито собствени телефони. Просто се развикахме и така... :roll:

25 Яну 2015, 10:30

Пак, че сте го прогонили, гадна история са тези педофили! :geek:

Re: Педофилите...мит или реалност?

27 Яну 2015, 12:31

Винаги ме е било страх от такива, честно да ви кажа, аз се страхувам от всичките си познати, ако искате за луда ме смятайте. Не бих оставила детето си при никой чужд човек дори! Не знам кой колко е изперкал, особено пък такива толкова умело се прикриват!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6