Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Сблъсквали ли сте се с педофили по детските площадки?

27 Яну 2015, 13:00

Ако вида педофил сигурно ще изпадна в истерия, аз съм много страхлива и вероятно ще избягам безмълвно. :shock:

Re: Педофилите...мит или реалност?

06 Фев 2015, 15:06

За съжаление педофили има и дебнат от всякъде, дори може някой да изглежда супер нормален но да се окаже педофил, човек трябва да си пази децата много сериозно!

06 Фев 2015, 15:57

Много е опасно в интернет, контролирайте децата си, от там педофилите имат най-лесен достъп до тях!

24 Мар 2015, 12:52

Не знам как бихте реагирали, ако видите педофил в детската площадка, но според мен по най-бързия начин трябва да се реагира и да се звъни на полицията, дори и само да го глобят! А и той надали ще ви запомни, та да ви отмъщава.

24 Мар 2015, 14:36

Надявам се никога да не срещна педофил, дори и извън детската площадка, сигурно много ще се притесня и спека! :roll:

31 Мар 2015, 11:22

Ако видя педофил на детска площадка, честно ви казвам, че първо ще му ударя един-два, после ще се обадя на полицията и ще се постарая да го задържа, докато дойдат полицаите. Не трябва да ги подминаваме такива неща.

01 Апр 2015, 14:34

за съжаление, когато още бях в гимназията, имах сблъсък с един такъв перверзник. беше седнал на последната седалка в автобуса, а пред него имаше майка с малко детенце! когато седнах до него (защото не очаквах, че ще ме изненада така), видях защо всъщност си е избрал това място....

01 Апр 2015, 14:57

Ужас, чак пък в автобуса, много гадно и гнусно просто ! :shock:

03 Юли 2015, 10:48

Казвам ви, ако видя някой педофил директно съм го пребил,такива извратеняци не трябва да ходят по земята! Надявам се, че няма да срещам такъв откачалник около площадките..

09 Юли 2015, 13:23

Има има, някъв беше писал дори на единия от синовете ми можете ли да си представите, на 16 годишно момче, питаше го за снимки като малък, баси болния мозък.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6