08 Май 2014, 12:15
08 Май 2014, 12:18
07 Юли 2014, 12:31
07 Юли 2014, 12:38
07 Юли 2014, 14:43
08 Юли 2014, 11:27
08 Юли 2014, 11:34
dejavu написа:Няма идея дали това е така, от доста време вече готвя с хималайска, това се случи след като се наложи да препатя, де, купувах нормална бяла, ситна сол, но в един момент тя спря да бъде солена, едва ли не със супената лъжица трябваше да слагам.
Тогава реших да ползвам морска, но нещо не ми хареса и тя, доста изкуствена ми се видя, та по този начин стигнах до хималайската, въпреки че и там не всичката ми се вижда, че е от най-хималайската, мисля че има примесивие срещали ли сте не съвсем хималайска сол?
24 Ное 2014, 12:07
24 Ное 2014, 12:41
24 Ное 2014, 16:19