
Дълги години съм ползвала нормална бяла сол, напоследък забелязах, че слагам по няколко супени лъжици, за да стане солено.




Кажете от коя сол сте доволни, а морската, която се предлага всичката ли е менте, не попаднах на качествена!

dejavu написа:Няма идея дали това е така, от доста време вече готвя с хималайска, това се случи след като се наложи да препатя, де, купувах нормална бяла, ситна сол, но в един момент тя спря да бъде солена, едва ли не със супената лъжица трябваше да слагам.
Тогава реших да ползвам морска, но нещо не ми хареса и тя, доста изкуствена ми се видя, та по този начин стигнах до хималайската, въпреки че и там не всичката ми се вижда, че е от най-хималайската, мисля че има примесивие срещали ли сте не съвсем хималайска сол?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта