14 Авг 2015, 12:25
MGB написа:Не диетите, а хората са нещастни, защото си забраняват неща, на които никога не са могли да устоят и явно, че им е проблем
14 Авг 2015, 13:30
14 Авг 2015, 21:17
mix_twix написа:Нормално е да им е гадно, като гледат на диетата на ограничение а не на нов начин на живот и на хранене. Има толкова диети и толкова рецепти че само да искаш можеш да си направиш велико меню!
17 Авг 2015, 14:14
Yunona написа:mix_twix написа:Нормално е да им е гадно, като гледат на диетата на ограничение а не на нов начин на живот и на хранене. Има толкова диети и толкова рецепти че само да искаш можеш да си направиш велико меню!
Подкрепям изцяло!! Никога не съм спазвала диета за отслабване, но от 25 години имам режим на хранене, който ме прави щастлива. Няма баница, торта или каквато и да е храна, която да е по-силна от невероятното усещане да се чувстваш добре в тялото сиНикога не съм гладувала, винаги съм се хранила доволно, сито и вкусно. Толкова е просто, че чак не разбирам хората, които приемат здравословния режим на живот като някаква тегоба.
18 Авг 2015, 09:51
maminka написа:Yunona написа:mix_twix написа:Нормално е да им е гадно, като гледат на диетата на ограничение а не на нов начин на живот и на хранене. Има толкова диети и толкова рецепти че само да искаш можеш да си направиш велико меню!
Подкрепям изцяло!! Никога не съм спазвала диета за отслабване, но от 25 години имам режим на хранене, който ме прави щастлива. Няма баница, торта или каквато и да е храна, която да е по-силна от невероятното усещане да се чувстваш добре в тялото сиНикога не съм гладувала, винаги съм се хранила доволно, сито и вкусно. Толкова е просто, че чак не разбирам хората, които приемат здравословния режим на живот като някаква тегоба.
Аз пък това не го разбирам, да се отказваш от абсолютно всичко завинаги, не смятам, че е нормално![]()
Да, не ям за закуска банички с боза, нито за десерт - торта, но въпреки това, когато ми се дояде - правя си, изяждам по едно парче... останалото за семейството, на когото му се яде, никого не насилвам
18 Авг 2015, 11:57
25 Авг 2015, 12:51
09 Сеп 2015, 17:07
Mauritius написа:Има и мазохистични типове хора, на които диетите, гладът, лишеният носят странна наслада, ние чревоугодниците не го разбираме, но да - съществуват
10 Сеп 2015, 14:28
Alex_mor написа:Mauritius написа:Има и мазохистични типове хора, на които диетите, гладът, лишеният носят странна наслада, ние чревоугодниците не го разбираме, но да - съществуват
Не вярвам! ама то е и същото с яденето, ако ти носи удоволствие яденето и в същото време си около 150кг кво да ти акжа. не е нормално!
11 Сеп 2015, 11:02