Защо диетите ни правят нещастни

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Има ли начин чрез храна да си оправим настроението?

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Май 2015, 12:49

Mon_ton написа:
Slavena написа:Не, храната не помага толкова, колкото да си пийнеш по едно малко да речем. :)

Напротив, по-добре със свежа храна да търсим нещо положително и да заредим свежи сили, отколкото да търсим спасение в алкохола. :)

Важното е да имате своите неща за оправяне на настроението.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kauda » 08 Май 2015, 16:02

На мен чипса много ми помага, но дали се брои? :mrgreen:
Иначе свежата храна наистина ме кара да се чувствам по-добре, по-леко, по-положително и наистина много по-добре!
Аватар
kauda

Мнениеот S_Milenska » 27 Юни 2015, 11:54

kauda написа:На мен чипса много ми помага, но дали се брои? :mrgreen:
Иначе свежата храна наистина ме кара да се чувствам по-добре, по-леко, по-положително и наистина много по-добре!

Хахха на мен също все вредните храни ме спасяват, когато ми е кофти настроението, не мога да ям плодове и да чакам да ми стане розово на душата, е не се получава, но ако е един чипс, нещата стоят по друг начин вече. :lol:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Юни 2015, 13:31

Е, да със сигурност повече ми помага кофа сладолед пред 2 ябълки, второто ще ме накара да стана още по-раздразнителна и гладна отгоре на всичкото но бих казала, че по-скоро красиво поднесената храна е тази, която може да помогне да се оправи настроението на който и да е било. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот mix_twix » 29 Юни 2015, 15:34

rabotnata pchela написа:Е, да със сигурност повече ми помага кофа сладолед пред 2 ябълки, второто ще ме накара да стана още по-раздразнителна и гладна отгоре на всичкото но бих казала, че по-скоро красиво поднесената храна е тази, която може да помогне да се оправи настроението на който и да е било. :)

И аз съм на това мнение, но като цяло за по-добро настроение и по-добър тонус какво има в чинията е много важно и точно там ябълките биха изиграли голяма роля, иначе просто ще си наяден :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pipilota » 30 Юни 2015, 06:32

И аз мисля, че по принцип благодарение на храната си не бива да се оставяме да ни се развали настроението :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Защо диетите правят хората нещастни?

Мнениеот Alex_mor » 10 Юли 2015, 15:40

Колко трябва да си загубен, че да си гладен и нещастен и в същото време да си щастлив, няма как да се получи, жена ако е на диета срещу себе си виждам чудовище направо. :lol:
Alex_mor

Мнениеот Bambaa » 10 Юли 2015, 16:21

Alex_mor написа:Колко трябва да си загубен, че да си гладен и нещастен и в същото време да си щастлив, няма как да се получи, жена ако е на диета срещу себе си виждам чудовище направо. :lol:

Е, мазохизмът при жените е на едно висше ниво, така че малко трудно мъж да го разбере, а и много зависи от жената :idea:
Аватар
Bambaa

Мнениеот Elica » 10 Юли 2015, 16:57

Bambaa написа:
Alex_mor написа:Колко трябва да си загубен, че да си гладен и нещастен и в същото време да си щастлив, няма как да се получи, жена ако е на диета срещу себе си виждам чудовище направо. :lol:

Е, мазохизмът при жените е на едно висше ниво, така че малко трудно мъж да го разбере, а и много зависи от жената :idea:

Е, хайде повечето сме нещастни но като видим добрите резултати и подскачаме от радост. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Pipilota » 13 Юли 2015, 10:41

Както казах и по-горе, настроението и нагласата са водещи. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети