Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Защо диетите правят хората нещастни?

11 Сеп 2015, 12:45

Snejna написа:Ако човек си намери идеалната диета за себе си, няма лошо изобщо да я спазва и за по-дълго време и да се чувства добре, а не точно обратното ;)

Ако не се мисли само за забранените храни, а се мисли за положителните резултати от диетата няма да се чувства това напрежение. ;)

Re: Защо диетите правят хората нещастни?

12 Сеп 2015, 14:27

Нагласата на хората е много кофти .. все се мрънка, ама тва не мога да ям, ама онова не знам си какво си! :))

Re: Има ли начин чрез храна да си оправим настроението?

14 Ное 2015, 17:37

То е всеизвестно за шоколадът, дори и да не обичаш кой знае колко шоколад, то след няколко парченца само, тялото ти започва да произвежда т. нар. хормон на щастието, защо ти е нещо друго, като има такава прекрасност на този свят.

15 Ное 2015, 20:27

BeenieGal написа:То е всеизвестно за шоколадът, дори и да не обичаш кой знае колко шоколад, то след няколко парченца само, тялото ти започва да произвежда т. нар. хормон на щастието, защо ти е нещо друго, като има такава прекрасност на този свят.

И аз до скоро не ядях шоколад, но започнах от скоро да си хапвам и наистина съм по-щастлива, бързо ми оправя настроението. Но освен това, дори и това, че сме си сготвили любимото би трябвало да ни кара да се чувстваме щастливи, нали? :)

16 Ное 2015, 10:04

Нали за това си имаме любими храни и затова си ги хапваме по-често, за да ни доставят удоволствие. :)

16 Ное 2015, 12:15

Мхм, на мен една мусака винаги ми оправя настроението. :lol:

16 Ное 2015, 14:26

Получава ми се понякога и с хрупкави, здравословни храни, един морков, например, хем е сладичък, хем е свеж, а и засища, апък е полезен :idea:

17 Ное 2015, 11:44

MGB написа:Получава ми се понякога и с хрупкави, здравословни храни, един морков, например, хем е сладичък, хем е свеж, а и засища, апък е полезен :idea:

To това храна ли е? :) Трябва да има нещо покрай тоя морков, че да бъде наречен храна ;)

17 Ное 2015, 15:00

Snejna написа:
MGB написа:Получава ми се понякога и с хрупкави, здравословни храни, един морков, например, хем е сладичък, хем е свеж, а и засища, апък е полезен :idea:

To това храна ли е? :) Трябва да има нещо покрай тоя морков, че да бъде наречен храна ;)

Е, ти докато гледаш филм пържола ли ръфаш :lol:

01 Дек 2015, 13:23

Всъщност аз докато гледам филм обикновено направо вечерям. Рядко ям за спорта. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13