Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Мога ли да се доверя на домашния дезодорант?

02 Сеп 2014, 23:00

Скоро разбрах, че можеш сам да си направиш домашен дезодорант против изпотяване :? Доста съм разколебана от идеята, но исках да се допитам и до дамите във форума.

Понеже моят дезодорант свършва съвсем скоро се зачудих дали да не си направя домашен дезодорант :roll: пишеше, че не оставя следи, но видях, че в него се съдържа и сода бикарбонат, което ме навежда на мисълта, че е възможно и да се сдобиеш с бели следи в крайна сметка :(

Изглежда по подобен начин и мисля, че след дезодоранта-минерал това ще е новата мода - производството на личен
image.jpg
image.jpg (5.5 KiB) Прегледано 2248 пъти
ще се радвам, ако някой сподели дали си е правиш такъв и какво е било действието му, а също и дали оставя бели следи по дрехите :roll:

Re: Мога ли да се доверя на домашния дезодорант?

02 Сеп 2014, 23:09

Не мисля, че много хора биха се наели да ви правят домашен дезодорант, не зная като цена какво би излезнало, но това не би било водещото, според мен, което ще накара хората да спрат да си купуват дезодоранти и да започнат да правят собствени :roll: какво съдържа друго, може ли да ни разкриеш тайната?

09 Сеп 2014, 21:22

Мисля, че идеята за домашен дезодорант е много по-добра от всичко продавано и аз бих си направила!

23 Сеп 2014, 13:37

Мисля, че е по-добре да се довериш на домашен, от колкото на какъвто и да е било друг, ако няма очаквания ефект, то поне няма да ти навреди за разлика от повечето продавани в магазините :!:

26 Сеп 2014, 02:59

Интересно ! Не бях чувала до сега за подобно нещо :)

28 Сеп 2014, 22:49

kamelia_ivanov написа:Интересно ! Не бях чувала до сега за подобно нещо :)

И аз скоро научих за домашен дезодорант, но не ми е останало време, за да го приготвя, а и захладня, сега няма да мога да разбера дали има ефект и какъв е той :D

27 Ное 2014, 15:04

Никога не съм пробвала, че даже и като се замисля... май не съм и чувала някой да е ползвал домашен дезедорант :) :roll:

29 Дек 2015, 14:24

Чувала съм, че някои дами си правят, но никоя не съм питала за ефекта, предполагам, че не е като това, на което сме свикнали, точно заради това и се съмнявам, че повтарят опита.

29 Дек 2015, 18:00

Някак си не мога да повярвам, че това може да ми свърши някаква работа. Просто няма да е толкова ефективно, както купешките :idea:

27 Яну 2016, 11:17

Това направо си е идея за бизнес :grin:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2