Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Правили ли сте си капан за сънища, оказа ли се ефективен?

07 Май 2015, 13:47

Yarost написа:Аз съм имала и бих си взела пак, защото са много красиви :) Ефект - няма :lol:

Е, поне ти е красиво. На приятеля ми в стаята има капан, но досега нищо не е уловил :)

08 Май 2015, 13:30

Те тея неща действат на хора, които вярват в тях :)

08 Май 2015, 13:49

Krum написа:Те тея неща действат на хора, които вярват в тях :)

Като с всяко нещо, но капаните за сънища са много красиви :)

21 Дек 2016, 16:09

Само красотата им е готина, останалото е по-скоро ала-бала! :mrgreen: Не знам дали ще имат ефект, аз досега не съм видял някой кошмар да се е хванал у капана. :lol:

23 Дек 2016, 14:44

Взимал съм си готови, не съм се опитвал да правя. Много са готини :smile: , имам такъв в спалнята. Рядко сънувам кошмари, явно действа. а пък и често не помня какво съм сънувал, мъгла :lol: .

26 Окт 2018, 11:55

То с капаните за сънища нещата сигурно опират до самовнушение. Вкъщи работа не вършат, но пък наистина са красиви и си ги държим.
Пробвах веднъж да направя на щерката, не е сложно. Само иска време, особено за изплитането на паяжинката.

26 Окт 2018, 12:05

Има готови в джъмно много красиви, аз съм си купила, наистина е красиво като декорация, не вярвам, че ни улавят лошите сънища.

29 Окт 2018, 17:35

Подариха ми такъв, много е ефектен, но не ми върши работа :)

13 Ное 2018, 17:01

Здравейте! Нов съм във форума. Ако правилно съм разбрал този капан трябва да спира сънищата, така ли? Според мен по голяма полза би имало от него ако помагаше на хората да си спомнят какво всъщност са сънували, независимо дали е било добро или лошо знамение.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2