Локумът написа:Правилно! Е това умно младо момиче, сексът е удоволствие и за двамата, не е само за единия занимание, даже жените трявба да се радват, ако мъжете им страдат от сутрешна ерекция, това е знак, че всичко им е наред и още дълго време щ еги забавляват под чаршафите
fawla написа:Според мен не е нормално дас е парадира със случащото се там под боксерките, особено пък ако сте от скоро заедно или някакви такива
Rali_hr написа:fawla написа:Според мен не е нормално дас е парадира със случащото се там под боксерките, особено пък ако сте от скоро заедно или някакви такива
Защо, особено в началото всичко е секс, няма страшно от сутришните ерекции, даже им се радваме още повече, виж след 10 години съвместно съжителство не е толкова забавно всяка сутрин.
Rali_hr написа:fawla написа:Според мен не е нормално дас е парадира със случащото се там под боксерките, особено пък ако сте от скоро заедно или някакви такива
Защо, особено в началото всичко е секс, няма страшно от сутришните ерекции, даже им се радваме още повече, виж след 10 години съвместно съжителство не е толкова забавно всяка сутрин.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта