Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Притеснявате ли се от сутрешната ерекция? Ръководство какво да правим :)

18 Ное 2014, 13:19

Имаше един виц, какво било гушкането за мъжете и какво за жените. За жените било топло,удобно и приятно,а за мъжете: коса в лицето, изтръпнала ръка и странна ерекция. :D Случвало ли ви се е в най-неподходящия момент да се събудите и да се окаже,че имате ерекция, да речем сте на гости на баба си :lol: Изобщо случвало ли ви се е това да ви пречи по някакъв начин, или го приемате съвсем нормално и не обръщате внимание?

Re: Притеснявате ли се от сутрешната ерекция? Ръководство какво да правим :)

18 Ное 2014, 16:58

Бивше мое гадже, живееше в квартира с още 2 момчета и си спомням колко бяха притеснени и стреснати сутрин,когато се засичахме на вратата на банята, наистина ако са си само те, нещата ще са по-различни,защото на всеки се случва,ама като се появи едно момиче там всичко се променя. Обаче си мисля,че няма проблем, т.е. това е нещо,което се случва, вярно,че повечето се изчервяваме в този момент :oops: :lol:

02 Дек 2014, 15:39

:lol: :lol: :lol: Не разбира се, изобщо не ми пречи, но за щастие живея сам, но представям си ако в стаята ми нахлуят родителите ми примерно! :shock:

17 Мар 2015, 14:05

Е колко да съм притеснен? :))) Не го правя особено на въпрос, случва се и това е, който се притеснява обикновено е около мен. :lol:

17 Мар 2015, 15:20

В началото преди много години, когато заживях с първото си гадже сутрин много се притесняваше, но после свикнах :)

17 Мар 2015, 16:11

Аа аз си мислих, че приятелят ми се възбужда от мен, а то не било така ;(

17 Мар 2015, 17:38

qwerryyy написа:Аа аз си мислих, че приятелят ми се възбужда от мен, а то не било така ;(

Да, тъжно е да разбереш такава истина, но не бива пък да се пропиляват, въпреки че не си точно ти причината всяка сутрин :idea: :lol:

17 Мар 2015, 21:54

:lol: тъфно е да е изгуби сутришса ерекция, особено ако не знаеш скоро ще имаа ли друга хаха

18 Мар 2015, 10:31

как ще се притеснявам, лошото е само, че жените сутрин рядко са на такава вълна ;(

19 Мар 2015, 07:58

Няма нужда от притеснения, на всеки мъж се случва, това е нещо съвсем нормално, та дори и на малките момченца се случва, какво остава за един полово съзрял мъж. Няма драма, всичко е под контрол! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6