24 Ное 2014, 12:38
24 Ное 2014, 12:59
24 Ное 2014, 13:03
24 Ное 2014, 13:19
Rali_hr написа:Не знаех,че има някой,който става и за готвене, за си мислих,че са все разделени. Знам,че този за салатите трябва да има много лек вкус.
24 Ное 2014, 15:58
26 Яну 2017, 14:44
26 Яну 2017, 15:25
20 Фев 2017, 15:06
black написа:Хубавият зехтин не трябва да има натрапчив вкус. Студено пресованият е Екстра върджин олив ойл, той е с най-високо качество, следващият по качество е Върджин олив ойл и най-нискокачествения е Олив ойл. Киселинността на най-хубавия е около 1%, по принцип не трябва да бъде над 3,3%. За салати са подходящи първите два зехтина.
20 Фев 2017, 16:58
21 Фев 2017, 12:16