Обрязани ли сте и съжалявате ли за това? А ако скоро се намери решениe, ще се подложите ли?

Иновативни продукти, аксесоари и други нестандартни решения за здраве и красота.

Re: Обрязани ли сте и съжалявате ли за това? А ако скоро се намери решениe, ще се подложите ли?

Мнениеот Dipsy » 21 Мар 2018, 15:00

mimeto90 написа:Някои момчета биват обрязани във възраст, когато не могат да вземат решение, съответно напълно възможно е след години, когато се превърнат се мъже да съжаляват за това, което им е сторено и до сега това си беше необратимо. :!:

Не мога да си представя какво е да си обрязан, но някой казват, че страдат от намалена чувствителност :? и явно това води до някои спънки в сексуалния им живот. :idea: Но четох статия за изобретение, което са направили учени, с което ще може да бъде възвърната отстранената кожа! :o
81ab4.jpg

Не зная какъв процент от господата са обрязани и колко точно биха желали да възвърнат отнетото им :? и все пак, поставете се на тяхно място и ми кажете бихте ли се подложили на процедурата по регенериране на изгубената кожа? :roll:
Не, че това е гаранция за възвръщане на чувствителността и все пак, мисля, че ако бях обрязан мъж, бих се подложил! :!:

И аз съм разсъждавала така, че детето е лишено от избор. Но с останалото не съм особено съгласна. Моят приятел се обряза по собствено желание и твърди,че е много доволен. И смята дори ако евентуално имаме дете от мъжки пол да го обрежем и него.. И не съм съгласна,че обрязването води до спънки - напротив! Може би мъжът свършва малко по-трудно, но почти не познавам жена, която да не се радва,че мъжът и може да прави дълго време секс :bouncymulticolor:
Аватар
Dipsy
 
Мнения: 200
Регистриран на: 16 Мар 2018, 16:35

Re: Обрязани ли сте и съжалявате ли за това? А ако скоро се намери решениe, ще се подложите ли?

Мнениеот Калоян.Александров » 07 Юли 2021, 22:21

Да много мислете преди да се режете аз го направих поради медицинска причина но честоно да ви кажа ако мога да върна времето назад с един ден не бих го направил а бих си тръгнал.
Калоян.Александров
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Юли 2021, 22:17

Предишна

Назад към Иновативни продукти и аксесоари

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта