Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
26 Фев 2015, 21:30
Здравейте.Искам да попитам как може да се определят съставките на даден крем, който ми е даден от лекар? Лекарят е починал , а не знам как се приготвя крема понеже той ми го даваше готов.ЕДИНСТВЕНО ТОЗИ МЕХЛЕМ МИ ПОМАГАШЕ ПРИ ОПРЕДЕЛЕН КОЖЕН ПРОБЛЕМ!
27 Фев 2015, 15:01
Не мисля, че може да се определи по такъв начин състава на кремовете, не вярвам, че може да стане

((
27 Фев 2015, 15:25
И на мен ми се вижда невъзможно, освен ако някой не знае поне подобен крем, та на тази база да гадаете

Успех с разгадаването.
27 Фев 2015, 16:03
Не знам дали би помогнало да потърсиш мед. сестрата на този лекар, тя може да знае тайната му?
27 Фев 2015, 17:28
Не знам, че може да се определи състава на състава на кремовете.

вижда ми се невъзможно дори ;(
28 Фев 2015, 21:25
Можете да се обърнете към някоя лаборатория...
Например ако познавате производител на козметика, бихте могли да го попитате дали има необходимата апаратура. Или дали може да Ви насочи към специализирана лаборатория.
След като при съмнения има начини да се провери дали един производител правилно е описал съставките на крема на опаковката, значи съществува технология за идентифициране на съставките. Въпросът е колко време би отнело това и.... колко ще струва.
01 Мар 2015, 09:58
Да, със сигурност една такава частна поръчка в някоя лаборатория би струвала доста пари, много се надявам, че ще успеете да разберете състава на крема и после ще го споделите
13 Мар 2015, 11:45
Определено лаборатория би свършила работа. Нещо като РИОКОЗ. Моля, пишете ако сте намерили кой да направи това и колко е струвало. Ще бъде интересно.
16 Мар 2015, 17:28
Така е,само ако свърши работа лаборатория и дано крема наситина да си заслужава