Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Gorica23 » 19 Юни 2015, 11:52

penny написа:
Gorica23 написа:Не съм го гледала това с Гала, но мезотерапията бори целулита на ограничени места.
Както казах препоръчва се около коленете и за бричове. Зависи какво е количеството. :)

Според теб, дали би било подходяща и за двойна брадичка, тъй като това е най-мъчителното място, може да ограничиш до някъде, но в никакъв случай да премахнеш изцяло :( :(

Интересно, не съм се интересувала досега, нямам такъв проблем, ако някой знае да каже, защото е често срещано и сред младите... :)
Gorica23

Мнениеот dejavu » 19 Юни 2015, 13:20

Gorica23 написа:
penny написа:
Gorica23 написа:Не съм го гледала това с Гала, но мезотерапията бори целулита на ограничени места.
Както казах препоръчва се около коленете и за бричове. Зависи какво е количеството. :)

Според теб, дали би било подходяща и за двойна брадичка, тъй като това е най-мъчителното място, може да ограничиш до някъде, но в никакъв случай да премахнеш изцяло :( :(

Интересно, не съм се интересувала досега, нямам такъв проблем, ако някой знае да каже, защото е често срещано и сред младите... :)

Има една друга подобна: topic-t12167.html за мезотерапия ли става въпрос, тъй като не е казано точно наименование :roll:
dejavu

Мнениеот Pacienti » 19 Юни 2015, 15:35

Консултирах се с д-р Каляшева, мезотерапия се прилага срещу целулит на ограничени места.
Процедурата не е една инжекция, а множество такива , като през инжекциите се вливат различни вещества, които разграждат мастните натрупвания. Вливанията не са еднократни, повтарят се през две седмици, като е препоръчителен след процедурата масаж. В понеделник започвам за да смогна преди морето. :)
Pacienti

Мнениеот Neven498 » 22 Юни 2015, 14:07

Filipa написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Нали мезотерапията е за изглаждане на бръчки, как премахва целулита?

Точно това бях гледала в някакво предаване, че след инжектиране на серума изчезва част от целулита в третираната зона, като има и потенциала да заличи пресни стрии.

Да не си гледала Гала преди години? Беше направила една безумна демонстрация, горкото момиче го хвана срам, както го бяха сложили на кушетката пред камерата...

Честно казано нямам много спомени, беше доста отдавна :lol:

За двойна брадичка би трябвало да помогне, там се предполага, че натрупването не е сериозно като тези, които могат да се образуват около бричовете
Аватар
Neven498

Мнениеот ramimni » 22 Юни 2015, 16:39

На бричовете, за съжаление, в повечето случаи си е меко казано сериозно, сякаш дамите като трупат слагат първо там, след това на дупе и бедра :( :( ама най-лошо е, че бричовете нямат сваляте, веднъж появили се... остават :|
ramimni

Мнениеот Neven498 » 23 Юни 2015, 11:56

Мисля, че се сваля, но е много трудно. Аз например имам бричове, обаче сякаш повече целулит има по задната част на бедрата ми, точно под дупето. Там имам чувството, че просто няма сваляне!
Аватар
Neven498

Мнениеот maminka » 23 Юни 2015, 14:23

Neven498 написа:Мисля, че се сваля, но е много трудно. Аз например имам бричове, обаче сякаш повече целулит има по задната част на бедрата ми, точно под дупето. Там имам чувството, че просто няма сваляне!

Определено целулита е в пъти по-труден за сваляне от бричовете, те специално сякаш намаляват като свалиш някой и друг килограм, но целулита си личи, дори и да си слаб :idea:
maminka

Мнениеот Gorica23 » 23 Юни 2015, 14:55

Pacienti написа:Консултирах се с д-р Каляшева, мезотерапия се прилага срещу целулит на ограничени места.
Процедурата не е една инжекция, а множество такива , като през инжекциите се вливат различни вещества, които разграждат мастните натрупвания. Вливанията не са еднократни, повтарят се през две седмици, като е препоръчителен след процедурата масаж. В понеделник започвам за да смогна преди морето. :)

Какво стана, чакам да разкажеш.

Neven498 и maminka, нямам бричове, но ми се появи под дупето този гаден целулит :cry:, освен процедури си трябва и спорт.
Gorica23

Мнениеот belleville » 23 Юни 2015, 16:44

Gorica23 написа:
Pacienti написа:Консултирах се с д-р Каляшева, мезотерапия се прилага срещу целулит на ограничени места.

Какво стана, чакам да разкажеш.

Neven498 и maminka, нямам бричове, но ми се появи под дупето този гаден целулит :cry:, освен процедури си трябва и спорт.

Е, кажете де, аз следя тази тема topic-t12436.html ама никой не вярва, че може и със спорт! :mrgreen:
belleville

Мнениеот Filipa » 24 Юни 2015, 14:32

[quote="belleville]Е, кажете де, аз следя тази тема topic-t12436.html ама никой не вярва, че може и със спорт! :mrgreen:[/quote]
Със спорт също де, ама като чукнеш трийсетте и нещата стават пет пъти по-бавно :)
Filipa

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим