26 Мар 2015, 13:12
rose_92 написа:Аз съм на 23 години, но от поне 10 имам проблеми с гадната си кожа на лицето и проблемът като че ли вместо да отшуми, се влошава, че даже вече имам и малки дупчици по бузите, които ми съсипаха самочувствието, а в момента цялата съм пъпчасала и на петна..Ако някой е случил на добър дерматолог, защото аз не съм до момента..и ако някой се е подлагал на някакви пилинги или други процедури, които са му помогнали да се справи с акнето и дупките от него, ще съм много благодарна да ми препоръча къде да отида и какви процедури са подходящи за мен.
27 Мар 2015, 14:55
27 Мар 2015, 16:22
belleville написа:Alexandrina написа:Когато човек има видима нужда (или просто иска да се освежи) от някакъв вид корекция, възрастта е без значение. Затова при дерматолозите има предварителни и подробни прегледи, в които те съветват какво е най-добре да се направи. Не съм против естетичната дерматология - всеки сам си преценява дали иска да направи устните си по-пищни или просто да махне някоя и друга бръчица.
Единственото, което ме притеснява е, че много от българските лекари, включително и дерматолозите държат да вземат възможно повече, като не се интересуват толкова от състоянието на самия пациент, относно докторката, за която се споменаваше по-горе, моя приятелка беше ходила при нея и ми сподели, че не е останала особено доволна, при положение, че отива на частно, каза, че отношението било твърде надменно и високомерно, като за лекар, дори
27 Мар 2015, 16:51
30 Мар 2015, 10:46
marsu написа:И какво като приятелката не е лекарка и видиш ли докторката може да ѝ казва и да ѝ прави каквото си иска ли?!
02 Апр 2015, 15:42
Slavena написа:Мисля, че чак за дупките от акнето спасение няма при дерматолозите, но дано да се лъжа.
02 Апр 2015, 16:10
02 Апр 2015, 16:36
Anka написа:С качествени дерматологични процедури могат да се прикрият голяма част от белезите, но работата е там, че струват и много пари
02 Апр 2015, 17:07
03 Апр 2015, 11:39
Леля Живка написа:Така е, трябва да се внимавам много, когато се подбират и продуктите и процедурите, не бива да се вземат решения с лека ръка.