Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Леля Живка » 24 Апр 2015, 14:04

Gorica23 написа:Не ме боли от ботокса, предварително местата се третират с лека упойка.
по скоро за тези които мразят игли като мен, боцкането е неприятно...
затварям очите и така процедираме... :)

Често ли си правиш такива процедури? Наистина се замислям и аз сега да отида да си запълня бръчките, годинките вече си казаха думата и имам доста неравности по лицето, особено около устата, там ми е най-големият проблем, за там удачен ли е ботокса или той е повече за челото?
Леля Живка

Мнениеот Neven498 » 27 Апр 2015, 10:39

Щом сте доволни, значи не е чак толкова лошо. Аз бих си пипнала малко горната устна, но като се замисля, засега си се харесвам и май ще си карам както майка ме е родила :lol:
Аватар
Neven498

Мнениеот red_eyes » 27 Апр 2015, 12:24

Neven498 написа:Щом сте доволни, значи не е чак толкова лошо. Аз бих си пипнала малко горната устна, но като се замисля, засега си се харесвам и май ще си карам както майка ме е родила :lol:

За съжаление до сега не съм виждала устни, които да са коригирани и да не личи това, а когато личи всички знаем за какво иде реч :idea: :x
Аватар
red_eyes

Мнениеот rose_92 » 27 Апр 2015, 13:00

Момичета, не си съсипвайте лицата с тези процедури..Особено пък устните..Аз не съм видяла жена, на която направени устни да стоят добре и да не личи, че са пипани. Както майка ви е родила така сте си най-хубави. Не се лъжете по тези скъпи процедури. Човек трябва да приеме, че рано или късно ще остарее - никой не може да остане вечно млад и без бръчки.. С този ботолинов ТОКСИН, който си вкарвате през няколко месеца не осъзнавате колко всъщност си вредите, но всеки си преценява за себе си. Аз лично не мисля, че някога бих си сложила такова нещо и то ефекта му е временен и това се превръща в един омагьосан кръг и трябва постоянно да ходиш да ти бият отрови в лицето..Аз съм на мнение, че жените, които се подлагат на такива процедури, всъщност остаряват по-бързо от тези, които не си правят нищо по лицето. Погледнете нашите известни личности, на които лицата им са опънати като струни на 30+ години на какво приличат...Направо е плашещо..И не мисля, че нашите лекари са на нивото на тези в чужбина - тук не знаеш какъв може да е резултата и по-вероятно е нещата вместо да се подобрят, да станат по-зле..Мен затова ме е страх един пилинг да си направя, пък камо ли да си слагам ботокс..И аз имам проблеми и неща, които не харесвам в кожата на лицето си, но се опитвам да се приема такава, каквато съм, защото нещата могат да станат и по-зле ако не попадна на свестен дерматолог..
rose_92

Мнениеот dDedov » 28 Апр 2015, 10:49

rose_92 написа:Момичета, не си съсипвайте лицата с тези процедури..Особено пък устните..Аз не съм видяла жена, на която направени устни да стоят добре и да не личи, че са пипани. Както майка ви е родила така сте си най-хубави. Не се лъжете по тези скъпи процедури. Човек трябва да приеме, че рано или късно ще остарее - никой не може да остане вечно млад и без бръчки.. С този ботолинов ТОКСИН, който си вкарвате през няколко месеца не осъзнавате колко всъщност си вредите, но всеки си преценява за себе си. Аз лично не мисля, че някога бих си сложила такова нещо и то ефекта му е временен и това се превръща в един омагьосан кръг и трябва постоянно да ходиш да ти бият отрови в лицето..Аз съм на мнение, че жените, които се подлагат на такива процедури, всъщност остаряват по-бързо от тези, които не си правят нищо по лицето. Погледнете нашите известни личности, на които лицата им са опънати като струни на 30+ години на какво приличат...Направо е плашещо..И не мисля, че нашите лекари са на нивото на тези в чужбина - тук не знаеш какъв може да е резултата и по-вероятно е нещата вместо да се подобрят, да станат по-зле..Мен затова ме е страх един пилинг да си направя, пък камо ли да си слагам ботокс..И аз имам проблеми и неща, които не харесвам в кожата на лицето си, но се опитвам да се приема такава, каквато съм, защото нещата могат да станат и по-зле ако не попадна на свестен дерматолог..

И едно мъжко мнение, което съвпада с твоето, роуз, всичко изкуствено бързо започна да става отживелица, така че е безсмислено, ако не забелязвате дори звездите започнаха да публикуват свои необработени снимки с цел да покажат на обществото, че и те са хора и няма нищо срамно в това да изглеждаш по определен начин, щом годините си го изискват!
dDedov

Мнениеот Pacienti » 28 Апр 2015, 12:36

rose_92 не виждам от какво може да те е страх, при положение, че вече медицината е напреднала страхотно в тази област. При тези процедури лицата не се съсипват, а се освежават.
Ако си правиш устните и не ги харесаш, има вещество което разгражда хиалурона, бият ти го и пак си имаш старите устни. Явно жените, които си гледала не са били при дерматолог, а при козметичка.
Дерматологията е сериозна специалност и лекарите ни са добре образовани, само цените са им по-ниски в сравнение с тези в чужбина. Съгласна съм за ботокса, че е по-добре да се използва при жени над 40 г. Твое право е да не взимаш мерки и да се харесваш състарена, но мое е да се възползвам от напредъка на медицината и по-специално естетичмата дерматология,и да се чувствам красива и желана.
На dDedow ще кажа, че познавам мъже като него, но като видят добре изглеждаща жена и ще си счупят вратовете... :)
Pacienti

Мнениеот dejavu » 29 Апр 2015, 16:31

Pacienti написа:rose_92 не виждам от какво може да те е страх, при положение, че вече медицината е напреднала страхотно в тази област. При тези процедури лицата не се съсипват, а се освежават.
Ако си правиш устните и не ги харесаш, има вещество което разгражда хиалурона, бият ти го и пак си имаш старите устни. Явно жените, които си гледала не са били при дерматолог, а при козметичка.
Дерматологията е сериозна специалност и лекарите ни са добре образовани, само цените са им по-ниски в сравнение с тези в чужбина. Съгласна съм за ботокса, че е по-добре да се използва при жени над 40 г. Твое право е да не взимаш мерки и да се харесваш състарена, но мое е да се възползвам от напредъка на медицината и по-специално естетичмата дерматология,и да се чувствам красива и желана.
На dDedow ще кажа, че познавам мъже като него, но като видят добре изглеждаща жена и ще си счупят вратовете... :)

Пфф, то всеки мъж, че и жени има, които си чупят вратовете, ама от красива до жена, която е направена изпъната отвсякъде, има голяма разлика, но съм съгласна с него, че не всеки мъж харесва тунинга, ти представяш ли си на тяхно място как ще се чувстваш с някаква мега кокона :|
dejavu

Мнениеот Neven498 » 30 Апр 2015, 10:11

Тук не говорим за трагично изпънатите, а за деликатно коригираните. Под "пипване", имах предвид съвсем леко оформяне, което да оправи устните ми (несъразмерни заради стар белег). Не, че съм белязана или си личи кой знае колко, но просто лявата страна на горнатами устна е леко вдлъбната. Там бих инжектирала, не говоря за неадекватните напомпвания. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот Pacienti » 04 Май 2015, 17:22

Тук никой не говори за инвазивни методи, а за леки и деликатни, изглеждащи напълно естествени корекции.
На всеки мъж му е приятно жена му да се грижи за себе си и да изглежда добре, само не му е приятно когато трябва да се плаща за тази грижа.
Да не говорим, че помага на хора със здравословни проблеми, хора пострадали при инциденти...
Приложенията на естетичната дерматология са толкова всеобхватни, че само неуките привидно им се противят. :)
Pacienti

Мнениеот Gorica23 » 05 Май 2015, 12:37

Pacienti написа:Тук никой не говори за инвазивни методи, а за леки и деликатни, изглеждащи напълно естествени корекции.
На всеки мъж му е приятно жена му да се грижи за себе си и да изглежда добре, само не му е приятно когато трябва да се плаща за тази грижа.
Да не говорим, че помага на хора със здравословни проблеми, хора пострадали при инциденти...
Приложенията на естетичната дерматология са толкова всеобхватни, че само неуките привидно им се противят. :)

Да, мъжете мразят да дават пари, въпреки че е мит, че процедурите са непосилно скъпи. Не са евтини, но са на достъпни цени и си заслужават.
Не съм против и инвазивните методи, какво лошо има да си повдигнеш бюста, а не да ти виси до пъпа, или да премахнеш гадните стрии и набръчкани кожи...
Който ги харесва, вярвайте ми Лъже! :)
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим