rose_92 написа:Айде кажете ми честно - според вас има ли начин СТРИИТЕ да бъдат премахнати?Според мен няма..Само те лъжат, за да си дадеш парите, но това е нещо, което веднъж появи ли ти се, няма отърване каквото и да правиш..Иначе бих си ги махнала с най-голямо удоволствие.
Леля Живка написа:Gorica23 написа:Не ме боли от ботокса, предварително местата се третират с лека упойка.
по скоро за тези които мразят игли като мен, боцкането е неприятно...
затварям очите и така процедираме...
Често ли си правиш такива процедури? Наистина се замислям и аз сега да отида да си запълня бръчките, годинките вече си казаха думата и имам доста неравности по лицето, особено около устата, там ми е най-големият проблем, за там удачен ли е ботокса или той е повече за челото?
marsu написа:rose_92 написа:Айде кажете ми честно - според вас има ли начин СТРИИТЕ да бъдат премахнати?Според мен няма..Само те лъжат, за да си дадеш парите, но това е нещо, което веднъж появи ли ти се, няма отърване каквото и да правиш..Иначе бих си ги махнала с най-голямо удоволствие.
Аз не вярвам, че има начин, да се заличат съвсем тънки или много пресни - да, но като цяло да се отървеш от тях не вярвам да има начин. На мен ми звучи като магическите хапчета за отслабване, дай пари и после да те лъжем.
Neven498 написа:marsu написа:rose_92 написа:Айде кажете ми честно - според вас има ли начин СТРИИТЕ да бъдат премахнати?Според мен няма..Само те лъжат, за да си дадеш парите, но това е нещо, което веднъж появи ли ти се, няма отърване каквото и да правиш..Иначе бих си ги махнала с най-голямо удоволствие.
Аз не вярвам, че има начин, да се заличат съвсем тънки или много пресни - да, но като цяло да се отървеш от тях не вярвам да има начин. На мен ми звучи като магическите хапчета за отслабване, дай пари и после да те лъжем.
Мисля, че могат да се позаличат с мезотерапия или лазер. Лазерът направо прогаря. Реално стрията е разрушената структура на кожата, затова не се премахва както белег (срязване на кожата, но не нарушена повърхностна структура). Лазерът ще направи белег, който може да се лекува. За мезотерапията чувах, че запълва, но по-скоро се консултирай с дерматолог.
Neven498 написа:Така де, точно това бях гледала. Чувала съм също и, че не бива да се излагат на слънце или солариум, защото започват да личат още повече. Аз имам стрии на дупето. Примирих се, че на този етап няма как да ги махна, но пък мажа с разни хидратиращи кремове и масла - превенция да не се получат нови.
nadqta написа:Neven498 написа:Така де, точно това бях гледала. Чувала съм също и, че не бива да се излагат на слънце или солариум, защото започват да личат още повече. Аз имам стрии на дупето. Примирих се, че на този етап няма как да ги махна, но пък мажа с разни хидратиращи кремове и масла - превенция да не се получат нови.
По същия начин е моето положение, но скоро четох, че с някакви инжекции (нова терапия) може да се постигне ефект, но не мисля, че си заслужава, по-скоро ще си направя татус, за да ги скрия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта