Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Anka » 05 Май 2015, 16:45

Май не е толкова лошо, ако имаш какво да поправяш, но не знам, болезнено, оперативно, за да имаш бюст на раменете, а не на коленете...
Аватар
Anka

Мнениеот rose_92 » 07 Май 2015, 21:18

Айде кажете ми честно - според вас има ли начин СТРИИТЕ да бъдат премахнати? :) Според мен няма..Само те лъжат, за да си дадеш парите, но това е нещо, което веднъж появи ли ти се, няма отърване каквото и да правиш..Иначе бих си ги махнала с най-голямо удоволствие. :)
rose_92

Мнениеот kalinka-kuku » 08 Май 2015, 15:39

rose_92 написа:Айде кажете ми честно - според вас има ли начин СТРИИТЕ да бъдат премахнати? :) Според мен няма..Само те лъжат, за да си дадеш парите, но това е нещо, което веднъж появи ли ти се, няма отърване каквото и да правиш..Иначе бих си ги махнала с най-голямо удоволствие. :)

Аз не вярвам, че има начин, да се заличат съвсем тънки или много пресни - да, но като цяло да се отървеш от тях не вярвам да има начин. На мен ми звучи като магическите хапчета за отслабване, дай пари и после да те лъжем.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 11 Май 2015, 12:47

Леля Живка написа:
Gorica23 написа:Не ме боли от ботокса, предварително местата се третират с лека упойка.
по скоро за тези които мразят игли като мен, боцкането е неприятно...
затварям очите и така процедираме... :)

Често ли си правиш такива процедури? Наистина се замислям и аз сега да отида да си запълня бръчките, годинките вече си казаха думата и имам доста неравности по лицето, особено около устата, там ми е най-големият проблем, за там удачен ли е ботокса или той е повече за челото?

Извинявай, не съм видяла въпроса ти. При всеки е индивидуално, спрямо състоянието и желанието. Не бих казала, че си правя често процедури, засега един - два пъти в годината.
За бръчките, които споменаваш, казват се назолабиални бръчки, за тях ботокса не е удачен. Има много варианти и терапии, като отидеш на дерматолог ще вземете най доброто решение за теб.
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 11 Май 2015, 15:33

marsu написа:
rose_92 написа:Айде кажете ми честно - според вас има ли начин СТРИИТЕ да бъдат премахнати? :) Според мен няма..Само те лъжат, за да си дадеш парите, но това е нещо, което веднъж появи ли ти се, няма отърване каквото и да правиш..Иначе бих си ги махнала с най-голямо удоволствие. :)

Аз не вярвам, че има начин, да се заличат съвсем тънки или много пресни - да, но като цяло да се отървеш от тях не вярвам да има начин. На мен ми звучи като магическите хапчета за отслабване, дай пари и после да те лъжем.

Мисля, че могат да се позаличат с мезотерапия или лазер. Лазерът направо прогаря. Реално стрията е разрушената структура на кожата, затова не се премахва както белег (срязване на кожата, но не нарушена повърхностна структура). Лазерът ще направи белег, който може да се лекува. За мезотерапията чувах, че запълва, но по-скоро се консултирай с дерматолог.
Аватар
Neven498

Мнениеот Gorica23 » 11 Май 2015, 16:15

Neven498 написа:
marsu написа:

Мисля, че могат да се позаличат с мезотерапия или лазер. Лазерът направо прогаря. Реално стрията е разрушената структура на кожата, затова не се премахва както белег (срязване на кожата, но не нарушена повърхностна структура). Лазерът ще направи белег, който може да се лекува. За мезотерапията чувах, че запълва, но по-скоро се консултирай с дерматолог.

Мезотерапията помогна на моя приятелка в областта на гърдите. Казва, че не са изчезнали напълно, но сега си позволява деколте, не се забелязват.
Gorica23

Мнениеот Neven498 » 12 Май 2015, 09:46

Така де, точно това бях гледала. Чувала съм също и, че не бива да се излагат на слънце или солариум, защото започват да личат още повече. Аз имам стрии на дупето. Примирих се, че на този етап няма как да ги махна, но пък мажа с разни хидратиращи кремове и масла - превенция да не се получат нови.
Аватар
Neven498

Мнениеот nadqta » 12 Май 2015, 10:02

Neven498 написа:Така де, точно това бях гледала. Чувала съм също и, че не бива да се излагат на слънце или солариум, защото започват да личат още повече. Аз имам стрии на дупето. Примирих се, че на този етап няма как да ги махна, но пък мажа с разни хидратиращи кремове и масла - превенция да не се получат нови.

По същия начин е моето положение, но скоро четох, че с някакви инжекции (нова терапия) може да се постигне ефект, но не мисля, че си заслужава, по-скоро ще си направя татус, за да ги скрия :mrgreen:
nadqta

Мнениеот Neven498 » 12 Май 2015, 15:47

nadqta написа:
Neven498 написа:Така де, точно това бях гледала. Чувала съм също и, че не бива да се излагат на слънце или солариум, защото започват да личат още повече. Аз имам стрии на дупето. Примирих се, че на този етап няма как да ги махна, но пък мажа с разни хидратиращи кремове и масла - превенция да не се получат нови.

По същия начин е моето положение, но скоро четох, че с някакви инжекции (нова терапия) може да се постигне ефект, но не мисля, че си заслужава, по-скоро ще си направя татус, за да ги скрия :mrgreen:

Ами, ако (да чукна на дърво, да не става!) някога ми се появят по гърдите или ръцете след раждане, може би бих прибегнала към мезотерапия.
Аватар
Neven498

Мнениеот MerryPop » 12 Май 2015, 16:25

Да ви кажа не е задължително. На мен в пубертета ми се бяха появили стрии по краката, но по време на бременността нито една :idea: Е, мазах се след душ с кокосово масло, но не зная до каква степен е повлияло това :?
MerryPop

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим