Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

30 Сеп 2016, 08:05

Doktoricata написа:За целулита знам, че трябва да се избягват храни, които задържат водата, като солта например, но от друга страна трябва да се приема много вода.
Сега за мен, вчера бях на преглед при д-р Каляшева, ботокса и хиалурона, който сложихме април още си върши работа, въпреки че беше в съвсем малки количества.
Може да сложа ХК в устните, но подчертавам съвсем малко, колкото да се освежат. Ноември ще направим пилинг и според нея това ще е достатъчно на този етап.
Тук се коментират цените и си направих сметка, че досега съм дала 350 лв. за всичко, което ми се струва нормално. :)

Не знам колко процедури са ти правили, но като крайна сума не е зле. Мислех, че е много повече.

30 Сеп 2016, 10:35

MGB написа:
Doktoricata написа:За целулита знам, че трябва да се избягват храни, които задържат водата, като солта например, но от друга страна трябва да се приема много вода.
Сега за мен, вчера бях на преглед при д-р Каляшева, ботокса и хиалурона, който сложихме април още си върши работа, въпреки че беше в съвсем малки количества.
Може да сложа ХК в устните, но подчертавам съвсем малко, колкото да се освежат. Ноември ще направим пилинг и според нея това ще е достатъчно на този етап.
Тук се коментират цените и си направих сметка, че досега съм дала 350 лв. за всичко, което ми се струва нормално. :)

Не знам колко процедури са ти правили, но като крайна сума не е зле. Мислех, че е много повече.

наистина много разумна цена. а и щом още действат, може би няма да ти се налага да ги подновяваш тази година.

04 Окт 2016, 17:51

Да, така се оказа, няма магическа пръчка срещу целулита. Препоръките на докторката са спорт, изключване на определени храни от менюто и тогава вече се включва мезотерапията като подпомагащ елемент.

05 Окт 2016, 08:54

Lisandra написа:Да, така се оказа, няма магическа пръчка срещу целулита. Препоръките на докторката са спорт, изключване на определени храни от менюто и тогава вече се включва мезотерапията като подпомагащ елемент.

Кои храни трябва да се изключат? Значи мезотерапията е последна, а не да се хвърлиш първо на нея :eek: :smile: .

05 Окт 2016, 11:20

момичета, реших се! обадих се за час и другата седмица отивам да оправим гневната бръчка!

05 Окт 2016, 15:23

annamaria написа:момичета, реших се! обадих се за час и другата седмица отивам да оправим гневната бръчка!

Успех! Каква процедура ще използваш?

06 Окт 2016, 11:31

annamaria написа:момичета, реших се! обадих се за час и другата седмица отивам да оправим гневната бръчка!

Браво annamaria. Ще видиш, че излишно си се притеснявала от игралата. И при мен беше така :) Сигурна съм, че дори и няма да усетиш. Чакаме да разказваш!

06 Окт 2016, 11:33

Lisandra написа:Да, така се оказа, няма магическа пръчка срещу целулита. Препоръките на докторката са спорт, изключване на определени храни от менюто и тогава вече се включва мезотерапията като подпомагащ елемент.

Би ли казала кои храни трябва да се изключат> Въпреки че имам хубаво тяло, все пак имам целулит по бедрата и дупето, което е много неприятно, знаеш. Вече и аз бях почнала да се замислям за терапията, но след като има друг път да се извърви преди нея.. :roll:

06 Окт 2016, 18:08

annamaria, няма нищо страшно, не се притеснявай. :)
Може леко разпъване да усетиш, не очаквай веднага да се изпънат бръяките, действието е постепенно.
За целулита избягвайте храни, които задържат вода.

07 Окт 2016, 10:56

отчаяна написа:

Успех! Каква процедура ще използваш?

благодаря. за малко ботоксе между веждите става дума, ама съм си паника на тема игли и за това се вайкам.

Gorica23, знам че не става на момента. мисля че поне седмица трябва да мине, ако не се лъжа. нали?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 112