Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
27 Сеп 2017, 17:57
Лисандра, трябва да се внимава, защото после от слънчевите лъчи може да ти се появят петна. И въобще пилингът си е по-агресивна процедура, важно е да се прави само при дерматолог. Разбира се зависи и от пилинга - има повърхностен, има и по-дълбок.
Аз сега съм решила да си махам една бенка. На такова място ми е, че все я закачам..
16 Окт 2017, 12:30
С бенките също трябва да се внимава, трябва да се следят и след лятото профилактичния преглед е задължителен. Слънцето и за тях е вредно.
За пилингите, знам, само при дерматолог бих ги правила.
16 Окт 2017, 14:36
Все си мислех, че стрии трудно се премахват, но при приятелка два месеца след процедурата почти не се забелязват.
16 Окт 2017, 17:45
Горице, коя е процедурата и колко стари са били стриите?
18 Окт 2017, 17:34
Стриите са най-голямата напаст. Ако има решение на проблема, би било чудесно.
23 Ное 2017, 17:56
Лисандра, много добре се е повлиял белегът. А при белези от акне дали ще има същия ефект?
24 Ное 2017, 17:44
Е какво Пчела, грозни ли да седим. Наистина при някои процедури и операции методите не са много приятни, има отоци, възстановяване и т.н. Но когато крайният резултат е добър, всичко друго остава на заден план!
28 Ное 2017, 18:49
Много съм съгласна с теб, Нефертити. За желания външен вид всичко давам. После като се харесам, ми иде да целуна огледалото. Обичам да се обичам!