Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
29 Ное 2017, 18:57
Момичета, тука има много полезно инфо за различни процедури, които са подходящи през зимата:
http://lazara.bg/krasota/grija-za-kojat ... ez-zimata/
30 Ное 2017, 13:29
rali06 написа:Много съм съгласна с теб, Нефертити. За желания външен вид всичко давам. После като се харесам, ми иде да целуна огледалото. Обичам да се обичам!

Хаха, точно. И аз съм като тебе Рали. Красотата цена няма!
11 Яну 2018, 17:10
Здравейте красавици, здрави и щастие през Новата Година ви желая!
Попаднах на много изгодно предложение, това е моят подарък за началото на годината:
https://www.facebook.com/SkinSystemsGro ... =3&theater
23 Яну 2018, 15:06
Добре започваш годината, браво! А направи ли си вече процедурата, и по-точно кое от двете?
12 Фев 2018, 17:54
Подарих си ваучер, планувала съм края на месеца да освежа устните, за другото ще видим какво ще ме посъветва Крахтова.
13 Фев 2018, 10:49
Gorica23 написа:Подарих си ваучер, планувала съм края на месеца да освежа устните, за другото ще видим какво ще ме посъветва Крахтова.
Gorica23, за пръв път ли ще си правиш устни? Ти ли определяш желаната плътност или това става по преценка на доктора? Винаги много съм се дразнила на супер напомпани устни,а просто някои жени се самозабравят. Напоследък забелязвам, че назолабиалните гънки са започнали да се открояват при мен. Чудя се дали да предприема слагане на филър там?
13 Фев 2018, 13:37
Gorica23 написа:Подарих си ваучер, планувала съм края на месеца да освежа устните, за другото ще видим какво ще ме посъветва Крахтова.
Чудесно, според мен ще останеш доволна, но все пак можеш да ни се покажеш.
19 Фев 2018, 13:32
Решила съм предпролетно да се поосвежа. Като за начало ми се иска да започна с някоя процедура за освежаване на лицето и също така да попълня назолабиални гънки, че нещо са провиснали и в профил стои много гадно. Да си призная това малко ме комплексира. Какво друго сте опитвали, за да минимизирате тези досадни бръчки?
21 Фев 2018, 12:02
Според мен бръчките само хиалурона може да ги оправи, особено що се касае за назолабиални гънки. Не си мисли, че времето ще те пожали и тези бръчки да изчезнат, напротив ще се задълбочат, ако не се вземат мерки.
22 Фев 2018, 10:33
Не тая такава надежда

Наясно съм, че с времето бръчките няма да ме пожалят. Според вас кремовете с хиалурон и колаген могат ли да се справят с този проблем?