Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
26 Мар 2015, 12:25
Сещам се, че се препоръчват и при лечение на безплодие, но не вярвам да са много ефикасни..
29 Мар 2015, 18:10
Здравейте, exotic!
Билката бабини зъби повлиява благоприятно мъжката и женската полова система, нервната система, сърдечно-съдовата система, отделителната система. Повече информация за билката може да прочетете тук:
Бабини зъби, Трабузан (Tribulus terrestris).
С уважение,
Фрамар
28 Апр 2015, 16:35
Slavena написа:viking написа:Майка ти и баща ти ще бъдат едно доста щастливо семейство в интимен план, ако има дадеш да си пийват капсули бабини зъби

До колкото зная се използват за полова мощ!

Наистина ли? Аз си мислих, че помагат при проблеми с бъбреците, а не за сексуалната активност

Славенче, за твое щастие може да пробваш, ама само да не вземат да бягат мъжете от тебе, трябва да се обуздаеш
30 Дек 2016, 17:43
По принцип най-добър ефект има ако се използва самата билка. Но ако има нещо притеснително и сложно при приготвянето й, по-добре капсулите. Там поне дозата е ясна и няма какво да се обърка толкова.
03 Яну 2017, 13:40
За чая от бабини зъби знам, че не трябва да се предозира. Пие се по много малко по указания.
06 Яну 2017, 16:55
Знам, че се ползва надземната част на растението и се бере, когато цъфти. Наистина е леко отровна билка и трябва да се внимава. Иначе сваля кръвното, много добре действа при инфекции на пикочните пътища и при подобни проблеми. И тя се води помощник в потентността на мъжете

.
04 Апр 2017, 15:00
Мъжете го взимат май най-вече при проблеми с потентността, простата, отделителна система.
26 Сеп 2017, 14:45
Бабини зъби или Tribulus terrestris се ползва предимно за по-добра полова мощ и повишаването на нивата на тестостерон (при боди билдъри, атлети и т.н.). Наскоро промотирах и едни ампули на билкова основа с женшен те са предназначени за хора с проблеми в интимен аспект, но подобряват и тонуса. Въпреки това хората предпочитат Tribulus terrestris и производните от него продукти.
23 Мар 2018, 12:39
С други думи това е природната виагра.
12 Май 2018, 13:10
На мен са ми казвали, че помага при камъчета в бъбреците