Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
19 Май 2017, 16:21
Страхото, детоксикация, зелено, полезно, отслабване, пречистване, думите от твоя коментар и от заглавието и в това число се включват100 грама шоколад? Не мисля! Здравословното хранене предполага да не се ядат повече от 3 кубченца шоколад и то не всеки ден, тук не ми се струва полезно. Това, което предлагаш е смешно..
20 Май 2017, 19:06
Моя позната сподели, че е правила детоксикация, при която не е пиела изобщо вода и си е прецакала бъбреците.. Не знаела била! моля ви се хора, като не знаете как да правите нещо, не го правете! Как може да не се сети, че трябва вода да пие.. смешно е!
21 Май 2017, 09:48
Наистина ли има толкова прости хора???? Да не знаеш, че трябва да пиеш вода, тотално недоразумение на инжинерната мисъл!

Все пак човешкото тяло е само от вода, как може да не пиеш вода?!?!??
наистина нека хората, които не знаят как се прави нещо да не го правят.
Аз съм правила детоксикации по 2-3 дена. Пила съм само чай, вода и плодов сок или плодове. Никога не съм имала абсолютно никакви проблеми след това, но приемах предостатъчно количество течности!
22 Май 2017, 18:49
Правих си нещо като детокс преди две седмици. Пиех много вода и чай без захар, разбира се. Хапвам само плодове и зеленчуци. Бях си поръчала и този продукт
https://healthstore.bg/now-easy-cleanse ... 60-kapsuli за детоксикация. Мисля, че се пречистих и като допълнение успях да сваля 2 килограма.
22 Май 2017, 21:04
anetageorgieva написа:Правих си нещо като детокс преди две седмици. Пиех много вода и чай без захар, разбира се. Хапвам само плодове и зеленчуци. Бях си поръчала и този продукт за детоксикация. Мисля, че се пречистих и като допълнение успях да сваля 2 килограма.
Колко дни изкара на диетата?

И имаше ли с извинение, проблеми с тоалетните. :)
24 Май 2017, 18:07
Честно да ти кажа не съм забелязала кой знае каква разлика в ходенето до тоалетна. Около 9 дни някъде, не беше никак трудно.