Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

17 Мар 2017, 13:07

За малко дни чак голямо увисване не може да се получи, но за да се запази кожата при свалянето на повече килограми, те наистина трябва да се свалят постепенно, за коаето ще помогне диетолог, а не силни диети, изключваще повечето храна. :)

17 Мар 2017, 16:55

Два пъти годишно карам по 10 дена на плодове, използвам книгата на Лидия Ковачева за гладолечение.

17 Мар 2017, 20:07

klarissa написа:Два пъти годишно карам по 10 дена на плодове, използвам книгата на Лидия Ковачева за гладолечение.

Браво! Поздравявам те за това, аз съм пробвала веднъж и изкарах 5 дена, умрях от глад,

Re: Кои са опасните диети за здравето?

22 Мар 2017, 15:30

Диетата кара ли те да се чувстваш зле, да ти се вие свят, значи не е твоята диета, това е казано на кратко. Най-добре е диетата да е такава, че примерно вечер да няма вечеря или да е само салата, а закуската да е умерена и добра, а не да се ядат порции с по 100 грама месо и с толкова зеленчуци и да се вие от глад и световъртежи.

22 Мар 2017, 22:39

Според мен опасно е това, което наистина те кара да се чувствша зле, спазвала съм много диети, поръчах си хранителен режим и се чувствам като парцал, което е абсурдно и грозно,, а съм платила. Сваляла съм килограми без такива проблеми, сега съм в изходна позиция!

01 Апр 2017, 10:20

Плодове и салати, на пролет е толкова лесно да се изключат тежките храни, могат да се хапват огромно разнообразие от салати, всички зеленчуци, които ядем през лятото могат да се намерят и есга, вкусни и свежи! :

02 Апр 2017, 08:29

У нас спряхме да ядем хляб и тестени изделия, караме само на манджички, а уикендите хапваме огромни плодови салати, това е за отслабването, за сериозно пречистване и детоксикация не сме правили никакви опити.

12 Апр 2017, 21:54

Да споделя и моя практика-пия вода с джинджифил. Сутрн на гладно чаша гореща вода с тънко нарязани парченца, през деня в студената вода. Страхотен детоксикиращ ефект, плюс че добавя и имунна защита от всякакви настинки. Ако добавите и лимон във водата също е плюс.
И да не забравяте да пиете много вода-не каквито да е течности, а чиста вода, тя подпомага прочистването на организма и спомага за по-добра форма и фигура. :)

13 Апр 2017, 10:14

Аз пия сок от джинджифил, изтискам си смалко ябълка и става много люто, две глътки цялата течност. :) През деня пия вода, не мога да пия вода, която има вкус на нещо. Сега обаче с бременността съмн спряла да пия джинджифил, знам, че не се препоръчва забременни,.

13 Апр 2017, 11:30

опасните за здравето диети са драстичните..няма никакъв смисъл от едно драстично сваляне на кг , защото организмът свиква с малкото храна и после като хапнеш две хапки повече веднага качваш килограми. Плюс това при едно ударно отслабване ако кожата увисне, после няма оправяне - освен с операция. по-добре е нещата да стават по-плавно. Всички искаме бързо да влезнем във форма, ама трябва да гледаме как това ще се отрази на здравето ни в бъдеще. По-добре бавно отслабване със здравословен режим паралелно с разни процедури за стягане и отслабване на тялото + спорт. Така се прави хубаво тяло, стегнато и красиво, а не просто слабо.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54