Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

Мнениеот anetageorgieva » 22 Май 2017, 18:49

Правих си нещо като детокс преди две седмици. Пиех много вода и чай без захар, разбира се. Хапвам само плодове и зеленчуци. Бях си поръчала и този продукт https://healthstore.bg/now-easy-cleanse ... 60-kapsuli за детоксикация. Мисля, че се пречистих и като допълнение успях да сваля 2 килограма.
anetageorgieva

Мнениеот Pipilota » 22 Май 2017, 21:04

anetageorgieva написа:Правих си нещо като детокс преди две седмици. Пиех много вода и чай без захар, разбира се. Хапвам само плодове и зеленчуци. Бях си поръчала и този продукт за детоксикация. Мисля, че се пречистих и като допълнение успях да сваля 2 килограма.

Колко дни изкара на диетата? :smile: И имаше ли с извинение, проблеми с тоалетните. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот anetageorgieva » 24 Май 2017, 18:07

Честно да ти кажа не съм забелязала кой знае каква разлика в ходенето до тоалетна. Около 9 дни някъде, не беше никак трудно.
anetageorgieva

Re: Прочистваща диета

Мнениеот Rali_hr » 15 Юни 2018, 15:32

Хората приемат за прочистваща диета да ядат само плодове дълго време, или пък да карат на чай и ябълки, пък и от време на време някой морков. Каквото и да се избере, най-добре е то да бъде пълноценно и да не ни създава дискомфорт, защото това не е здравословно.
Аватар
Rali_hr

Re: Пролетно почистване

Мнениеот CinemaFreak » 22 Авг 2019, 16:02

Диетите в пролетния сезон, след пълната с мръвки зима, това съвсем не е лоша идея. Но е важно как и защо го правите. Нашите баби и дядовци са ядели само мръвки през зимата, консервирани със сол или сушени, пак с много сол. След това си трябва детокс.
CinemaFreak

Предишна

Назад към Диети