Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
09 Юни 2017, 15:38
Бря, това ме разбива, и аз се интересувам, давай и снимки, аз ще пробвам. Ама да ти кажа, май ще пробвам в силиконови форми, че иначе жената ще ме прати в гората, от където съм и дошъл първоначално..
11 Юни 2017, 15:16
Яйцата са много полезни, няма причини да бъдат ограничавани, но всеки трябва да прима толкова, колкото са полезни за него, за един физически неактивен човек, 2 яйца на ден са достатъчни, ако спортувате, може да увеличите. Яйцата си имат доста холестерол, докато обаче белтъците могат да се ядат неограничено.
12 Юни 2017, 11:36
Яйцата са супер, вижте какво правят хората, които се хранят здравословно и колко яйца изяждат. Хапват си ги ежедневно без никакви проблеми.
12 Юни 2017, 12:52
Когато мъжът ми иска да посвали някой килограм и да се вкара във форма, той започва да закусва яйца и поне един ден в седмицата менюто му е главно от яйца -0 за закуска и за обяд. много бързо влиза във форма. Яйцата са чист протеин, много полезен за запазването на мускулната маса и за оформянето на тялото.
30 Авг 2017, 14:43
А холестерола в жълтъка? Не трябва да се ядат повече от 3-4 яйца седмично, бъдете внимателни, за да не съжалявате после, че сте се насадили на пачи яйца.а
31 Авг 2017, 10:31
Всеки ден ям яйца, всяка закуска ми от яйца, ако не съм закусила яйца, а овесени ядки, на обяд хапвам яйца. Много ги обичам и за мен са източник на много полезни вещества, засищат за дълго време, не натоварват тялото , може да си ги хапнем и да сме сити няколко часа.
17 Дек 2018, 15:56
Аз яйца много обичам и не мога да си представя да не ям. Горе долу през ден си хапвам по едно яйце поне. Не виждам защо човек трябва да ги изключва от менюто си, те са толкова полезни.
31 Яну 2019, 15:26
Не е точно гозба, но аз много обичам пълнени яйца. Смесвам жълтъците с майонеза, заквасена сметана, кисело краставички и поръсвам с магданоз.
01 Фев 2019, 15:55
Обожавам едни каймени гнезда, в който се чуква по едно яйце. Голяма вкусотия.
01 Фев 2019, 17:30
Последно време живея на яйца, ама хубаво яйчно ядене топ за мен е миш-маш :) Който го е измислил е бил народен гений направо!