05 Фев 2015, 13:26
05 Фев 2015, 15:59
Kaya написа:Ванчето е извадила истински късмет, пък и накрая шефа и брак ѝ предложил, значи какъв е извода, правете секс в офиса един ден може да се омъжите за шефа!![]()
![]()
![]()
06 Фев 2015, 15:23
Pipilota написа::o![]()
Думи нямам! За мен това е супер голяма глупост, чудно, че ви е изкарал толкова време брака, ама айде, да сте живи и здрави де, да гледаме сегашния резултат и положение
06 Фев 2015, 15:45
06 Фев 2015, 16:13
Slavena написа:Последно работих на централния пазар в града на една маса продавах зеленчуци, една вечер зимата целия пазар си бяха тръгнали и дойде шефа ми, той отдавна ми беше хвърлил око, но аз все избягвах да му се дам, но тогава сякаш и на мен ми се прииска. Добре, че беше тъмно, направихме го под масата, беше много вълнуващо, но се разболях, беше студено!Сега вече не бих го правила на работа, освен ако не работя на топло в някой офис, иначе си е опасно, макар че беше много хубаво.
06 Фев 2015, 16:14
Slavena написа:Последно работих на централния пазар в града на една маса продавах зеленчуци, една вечер зимата целия пазар си бяха тръгнали и дойде шефа ми, той отдавна ми беше хвърлил око, но аз все избягвах да му се дам, но тогава сякаш и на мен ми се прииска. Добре, че беше тъмно, направихме го под масата, беше много вълнуващо, но се разболях, беше студено!Сега вече не бих го правила на работа, освен ако не работя на топло в някой офис, иначе си е опасно, макар че беше много хубаво.
06 Фев 2015, 17:10
mix_twix написа:Slavena написа:Последно работих на централния пазар в града на една маса продавах зеленчуци, една вечер зимата целия пазар си бяха тръгнали и дойде шефа ми, той отдавна ми беше хвърлил око, но аз все избягвах да му се дам, но тогава сякаш и на мен ми се прииска. Добре, че беше тъмно, направихме го под масата, беше много вълнуващо, но се разболях, беше студено!Сега вече не бих го правила на работа, освен ако не работя на топло в някой офис, иначе си е опасно, макар че беше много хубаво.
06 Фев 2015, 17:15
06 Фев 2015, 18:06
10 Фев 2015, 12:59
rabotnata pchela написа:Убили сте я тази тема днес, докато ме е нямало!Вече взех да се замислям, дали да не взема и аз да пробвам, но от друга страна, съпругът ми сигурно няма да е очарован!