Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Lisica » 07 Май 2015, 17:29

хахаха :) кауда, много гадно наистина!
Аватар
Lisica

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот kauda » 07 Май 2015, 19:23

qwerryyy написа:
kauda написа:Е то първия път винаги си е смущаващ, да! :)
На мен ми е било най-конфузно, веднъж аххаха оф, чак ме е срам да си призная, но ще кажа - още в началото на моя сексуален живот бяхме се засилили много с приятеля ми и без да искам в засилката го ударих..... :) беше много тъжно! :( Добре че не го повредих :oops:

Оле, доста болезнено е било и наистина смущаващо, какво си е казал тая па като невидяла! :lol:

Да и аз си го мислих тогава, беше много смущаващо, но наистина се радвам, че не пострада, че щеше да е ужасно!
Аватар
kauda

Мнениеот Lisica » 08 Май 2015, 16:28

З амен беше най-смущаващо, когато за първи път... трябваше да стана по-активна и изобщо да докосна приятеля ми, беше ми супер неудобно да му пускам ръце и първите няколко пъти беше много смущаващо, той иска аз не искам смях смях :)
Аватар
Lisica

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот Kaya » 28 Май 2015, 09:58

Kremiliya написа:
S_Milenska написа:Знам ли, може би най-странното място беше когато ходихме в планината да носим вода на една баба :oops: :lol:

хахаха като ги знам тези хълмове там направо ви завиждам на енергията :lol:

малеее, вие доста зор сте видели, наистина голяма енергия трябва да сте имали, че по тези стръмни места да ви остане сила и за това.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 28 Май 2015, 10:24

О, да, беше много изморително, така е, но ние предвидливо я свършихме тази работа още на тръгване. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот belleville » 28 Май 2015, 11:04

В бургаската операта :oops: :lol:
belleville

Мнениеот Anka » 28 Май 2015, 13:59

belleville написа:В бургаската операта :oops: :lol:

Ооооооооооо, вярно ли? :) Много екстремно, звучи като от някой филм с леки жени хаха ;)
Аватар
Anka

Мнениеот kauda » 22 Юни 2015, 17:07

Lisica написа:З амен беше най-смущаващо, когато за първи път... трябваше да стана по-активна и изобщо да докосна приятеля ми, беше ми супер неудобно да му пускам ръце и първите няколко пъти беше много смущаващо, той иска аз не искам смях смях :)

Да, спек е в началото на мен също ми беше странно! :)
Аватар
kauda

Мнениеот Kremiliya » 06 Юли 2015, 16:23

Преди няколко дни ми се случи в офиса ми, мъжът ми дойде и не знам как станаха нещата, беше много ... странно. :mrgreen:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Lili_pili » 06 Юли 2015, 17:07

Kremiliya написа:Преди няколко дни ми се случи в офиса ми, мъжът ми дойде и не знам как станаха нещата, беше много ... странно. :mrgreen:

Охооо, хубава работа, подробности няма ли да издадеш? :P
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже