Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот nushi.kisyova » 27 Авг 2015, 10:41

maminka написа:
Monika_Spasova написа:мале! е как на бара бе вие сте луди, гледай ги ти как са се отпуснали там, мале мале ;)

Е, хайде сега, подчертах това, че бяхме сами :lol: а и всеки си има мръсни секс тайни, голямо чудо, ама ти нищо не си казваш :D :D

Не опитвай така да облекчаваш съвестта си :mrgreen: :mrgreen: аз нямам подобни тайни и ми е добре! :lol:
nushi.kisyova

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Авг 2015, 10:31

Да, доста съм скучна в секса в сравнение с това да го правя на някой бар, може да няма никой, но най-малкото персонала ще е наблизо и ще обикаля!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Gorica23 » 28 Авг 2015, 12:31

Правила съм на много места секс, но ми се иска в самолет, не знам дали ще се случи... :oops:
Gorica23

Мнениеот Bass » 01 Сеп 2015, 17:44

Gorica23 написа:Правила съм на много места секс, но ми се иска в самолет, не знам дали ще се случи... :oops:

Те в самолетите само по филмите се опрашват, тука не пускат.
Аватар
Bass

Мнениеот Gorica23 » 02 Сеп 2015, 10:38

Bass написа:
Gorica23 написа:Правила съм на много места секс, но ми се иска в самолет, не знам дали ще се случи... :oops:

Наскоро пътувах, не ми направи впечатление да са стриктни, но не бях с половинката, само си го представих... :oops:
Gorica23

Мнениеот svetlozara » 02 Сеп 2015, 12:07

Gorica23 написа:
Bass написа:

Наскоро пътувах, не ми направи впечатление да са стриктни, но не бях с половинката, само си го представих... :oops:

Другият път го вземи, но и аз не мисля, че ще ви се получи, този секс в тоалетните на самолетите е доста странно заседнал в съзнанието на хората.
svetlozara

Мнениеот Malina » 09 Сеп 2015, 11:24

Пробвайте! Аз толкова се притснявам в самолетите че определено не ми е до секс там :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот svetlozara » 24 Сеп 2015, 10:41

Почивните дни ми се случи нещо мноого странно, бяхме с един близък приятел на планина, обикаляхме там разни хижи, това са скучни подробности, но по едно време какво се случи не знам и накрая се търкаляхме по планините. :lol: :oops: :oops: :oops:
svetlozara

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот qwerryyy » 14 Окт 2015, 12:38

МИсля, че някоя оригане или ако някой от двамата има газове е доста смущаващо :oops:
Аватар
qwerryyy

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот kauda » 24 Ное 2015, 15:58

qwerryyy написа:МИсля, че някоя оригане или ако някой от двамата има газове е доста смущаващо :oops:

Да, за газовете е така, на мен ми се е случвало, стана ми адски неудобно, но отсреща не получих ниакква реакция и бързо нещата се оправиха ;)
Аватар
kauda

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже