Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот qwerryyy » 26 Ное 2015, 14:46

Дам, на един купон... Бяхме се разгорещили с едно момче в банята обаче явно сме забравили да се заключим и едни влезнаха... и станах много неудобно, но бързо се абстрахирахме и продължихме с купона. :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kauda » 26 Ное 2015, 16:00

Мен ме хвана майка ми като тийнейнджърка.. уж я нямаше и щеше да си дойде след работа, но незнайно защо си е тръгнала по-рано и нахълта у нас, а ние се бяхме разпънали на дивана в хола.. голям срам. Майка ми откачи.. :lol: :lol: :lol:
Аватар
kauda

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот dinkog » 26 Ное 2015, 17:03

svetlozara написа:Почивните дни ми се случи нещо мноого странно, бяхме с един близък приятел на планина, обикаляхме там разни хижи, това са скучни подробности, но по едно време какво се случи не знам и накрая се търкаляхме по планините. :lol: :oops: :oops: :oops:

А така, ще ми се да съм на мястото на твоя приятел, отдавна ми се иска да сепотъркалям и аз в някоя планина, но все не мис е отваря парашута. :mad:
Аватар
dinkog

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот svetlozara » 27 Ное 2015, 11:08

:lol: Не питай направо, аз не съм имала такива нито желания, нито очаквания, но там знаеш как е - дивото зове, та и мен така ме призова и стана тя една каквато стана.. :mrgreen: Но поне и аз вече си имам екстремен секс в спомените. :inlove:
svetlozara

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Ное 2015, 11:54

kauda написа:Мен ме хвана майка ми като тийнейнджърка.. уж я нямаше и щеше да си дойде след работа, но незнайно защо си е тръгнала по-рано и нахълта у нас, а ние се бяхме разпънали на дивана в хола.. голям срам. Майка ми откачи.. :lol: :lol: :lol:
Не знам ако майка ми ме хване какво ще е. Макар че тя е доста ОК с тези неща, но все пак ще ме хване срам. :) Въпреки че доста пъти са нощували младежи у нас и със сигурност е знаела, че не плетем, не е имала проблеми :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ginger » 27 Ное 2015, 13:12

rabotnata pchela написа:
kauda написа:Мен ме хвана майка ми като тийнейнджърка.. уж я нямаше и щеше да си дойде след работа, но незнайно защо си е тръгнала по-рано и нахълта у нас, а ние се бяхме разпънали на дивана в хола.. голям срам. Майка ми откачи.. :lol: :lol: :lol:
Не знам ако майка ми ме хване какво ще е. Макар че тя е доста ОК с тези неща, но все пак ще ме хване срам. :) Въпреки че доста пъти са нощували младежи у нас и със сигурност е знаела, че не плетем, не е имала проблеми :)

Хаха то плетенето е много увлекателно занимание, предполагам, че не си пробвала, затова и не сте се увлекли да плетете :lol:
Ginger

Мнениеот Andrey » 27 Ное 2015, 13:32

Да, може тя да си плете, а той да си преплита каквото му е оставила. :lol:
Мен ме хващат редовно, всички роднини, даже бабата и дядото на момичето веднъж, пред тях брах и срам и смях. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Ginger » 27 Ное 2015, 14:15

Andrey написа:Да, може тя да си плете, а той да си преплита каквото му е оставила. :lol:
Мен ме хващат редовно, всички роднини, даже бабата и дядото на момичето веднъж, пред тях брах и срам и смях. :mrgreen:

Еее... малко уважение имайте към хората, де... в един момент ще вземе да ти излезе име и после върви, че обяснявай!
Ginger

Мнениеот silver933 » 27 Ное 2015, 14:16

Ginger написа:
Andrey написа:Да, може тя да си плете, а той да си преплита каквото му е оставила. :lol:

Еее... малко уважение имайте към хората, де... в един момент ще вземе да ти излезе име и после върви, че обяснявай!

:lol: Обикновено старите хора не се сещат, че трябва всеки да има лично пространство и че трябва да се чука по тея врати!
Аватар
silver933

Мнениеот Snejna » 27 Ное 2015, 15:00

Предсатвям си колко караници е понесло момичето, че е разрешило на някой да я пипа по най-свидното място. :lol: Бабата и дядото са изпитали истински ужас!
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже