svetlozara написа:Почивните дни ми се случи нещо мноого странно, бяхме с един близък приятел на планина, обикаляхме там разни хижи, това са скучни подробности, но по едно време какво се случи не знам и накрая се търкаляхме по планините.![]()
![]()
![]()
Не знам ако майка ми ме хване какво ще е. Макар че тя е доста ОК с тези неща, но все пак ще ме хване срам. :) Въпреки че доста пъти са нощували младежи у нас и със сигурност е знаела, че не плетем, не е имала проблеми :)kauda написа:Мен ме хвана майка ми като тийнейнджърка.. уж я нямаше и щеше да си дойде след работа, но незнайно защо си е тръгнала по-рано и нахълта у нас, а ние се бяхме разпънали на дивана в хола.. голям срам. Майка ми откачи..![]()
![]()
rabotnata pchela написа:Не знам ако майка ми ме хване какво ще е. Макар че тя е доста ОК с тези неща, но все пак ще ме хване срам. :) Въпреки че доста пъти са нощували младежи у нас и със сигурност е знаела, че не плетем, не е имала проблеми :)kauda написа:Мен ме хвана майка ми като тийнейнджърка.. уж я нямаше и щеше да си дойде след работа, но незнайно защо си е тръгнала по-рано и нахълта у нас, а ние се бяхме разпънали на дивана в хола.. голям срам. Майка ми откачи..![]()
![]()
Andrey написа:Да, може тя да си плете, а той да си преплита каквото му е оставила.![]()
Мен ме хващат редовно, всички роднини, даже бабата и дядото на момичето веднъж, пред тях брах и срам и смях.
Ginger написа:Andrey написа:Да, може тя да си плете, а той да си преплита каквото му е оставила.![]()
Мен ме хващат редовно, всички роднини, даже бабата и дядото на момичето веднъж, пред тях брах и срам и смях.
Еее... малко уважение имайте към хората, де... в един момент ще вземе да ти излезе име и после върви, че обяснявай!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта