Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот Lollipop » 28 Дек 2015, 11:01

donni написа:
kauda написа:Вие се смеете, но един приятел го беше захапал един кърлеж на най-милото му място, голям шок беше. :)

Е, точно за това иде реч, но след това не мога да си представя как са го вадили :-|

Сигурно с лекарска помощ, и за мен това е най-опасното от природата, все пак има доста животни, които само чакат да се отъркаме разголени в тревата. За единия нагон не бих рискувала много много.
Аватар
Lollipop

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот silver933 » 28 Дек 2015, 11:17

Ginger написа:Мен стъпалата ме смущават най-често, съответно ако видя кофти или неизрязани нокти, то това може да убие всичко...

Просто прави секс на тъмно и няма да имаш този проблем изобщо... :lol:
Аватар
silver933

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Kaya » 28 Дек 2015, 12:52

едно е да е смущаващо, друго е да от отврати. :) за мен лично е смущаващо, ако мъжът няма нито 1 косъм по тялото хаха :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Harmony » 28 Дек 2015, 14:04

Kaya написа:едно е да е смущаващо, друго е да от отврати. :) за мен лично е смущаващо, ако мъжът няма нито 1 косъм по тялото хаха :)

И на мен това ми е много странно, но ако съм с мъж, който има невероятно стегнато тяло, а моето коремче се е издуло, като бременна или просто си има по-дебеличко по него, ми е адски неудобно и смущаващо :oops: :oops:
Аватар
Harmony

Мнениеот Nightmare » 28 Дек 2015, 15:01

Lollipop написа:
donni написа:
kauda написа:Вие се смеете, но един приятел го беше захапал един кърлеж на най-милото му място, голям шок беше. :)

Е, точно за това иде реч, но след това не мога да си представя как са го вадили :-|

Сигурно с лекарска помощ, и за мен това е най-опасното от природата, все пак има доста животни, които само чакат да се отъркаме разголени в тревата. За единия нагон не бих рискувала много много.

А стига, де, кой пък не го е правил на полянка, много морал, много чудо, значи!
Nightmare

Мнениеот sofi_black » 29 Дек 2015, 10:55

Nightmare написа:А стига, де, кой пък не го е правил на полянка, много морал, много чудо, значи!

Хаха тея тийн истории продължават ли да са актуални, не знаех, ама то е логично, де, ако не е парти, то ще е полянка :grin:
sofi_black

Мнениеот Bambaa » 30 Дек 2015, 18:02

Какво толкова смущаващо може да се случи и ние сме хора, и нищо човешко не ни е чуждо, нали? :smile:
Аватар
Bambaa

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот rose_92 » 08 Яну 2016, 22:12

Мен като цяло не са ме хващали май. :grin: Обаче нахалната майка на моя приятел един път нахълта в стаята точно след като го бяхме правили и той беше чисто гол, аз за щастие се бях покрила с чаршафа. Естествено веднага си излезе, него май не го е срам от нея, което за мен е супер странно, но..хубавото е, че не аз бях голата. :grin: Иначе сигурно повече нямаше да мога да я погледна тая жена без да ме е ужасно срам. Ама къде влиза без да чука като знае, че синът й може да не е сам...Сега вече винаги заключвам вратата, че някои хора възпитание явно нямат. :evil:
rose_92

Мнениеот Monika_Spasova » 10 Яну 2016, 08:56

rose_92 написа:Мен като цяло не са ме хващали май. :grin: Обаче нахалната майка на моя приятел един път нахълта в стаята точно след като го бяхме правили и той беше чисто гол, аз за щастие се бях покрила с чаршафа. Естествено веднага си излезе, него май не го е срам от нея, което за мен е супер странно, но..хубавото е, че не аз бях голата. :grin: Иначе сигурно повече нямаше да мога да я погледна тая жена без да ме е ужасно срам. Ама къде влиза без да чука като знае, че синът й може да не е сам...Сега вече винаги заключвам вратата, че някои хора възпитание явно нямат. :evil:

Затова след като стане много активен сексуалния живот, около 22-23 максимум е време мъжлето да си отлита от дома на маминка. :) Стига с това гелдане от родителите до 40 години :D
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rose_92 » 10 Яну 2016, 21:03

И аз съм на това мнение....но моят приятел явно не може без маминка.. :sad: Като гледам и той ще си откара до 40 при нея ако не и цял живот...Не знам защо голяма част от българските мъже са такива и не могат да поемат отговорност и да станат самостоятелни дори на 30 + години, но това е друга тема на разговор.
rose_92

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже