28 Дек 2015, 11:01
donni написа:kauda написа:Вие се смеете, но един приятел го беше захапал един кърлеж на най-милото му място, голям шок беше. :)
Е, точно за това иде реч, но след това не мога да си представя как са го вадили
28 Дек 2015, 11:17
Ginger написа:Мен стъпалата ме смущават най-често, съответно ако видя кофти или неизрязани нокти, то това може да убие всичко...
28 Дек 2015, 12:52
28 Дек 2015, 14:04
Kaya написа:едно е да е смущаващо, друго е да от отврати. :) за мен лично е смущаващо, ако мъжът няма нито 1 косъм по тялото хаха :)
28 Дек 2015, 15:01
Lollipop написа:donni написа:kauda написа:Вие се смеете, но един приятел го беше захапал един кърлеж на най-милото му място, голям шок беше. :)
Е, точно за това иде реч, но след това не мога да си представя как са го вадили
Сигурно с лекарска помощ, и за мен това е най-опасното от природата, все пак има доста животни, които само чакат да се отъркаме разголени в тревата. За единия нагон не бих рискувала много много.
29 Дек 2015, 10:55
Nightmare написа:А стига, де, кой пък не го е правил на полянка, много морал, много чудо, значи!
30 Дек 2015, 18:02
08 Яну 2016, 22:12
10 Яну 2016, 08:56
rose_92 написа:Мен като цяло не са ме хващали май.Обаче нахалната майка на моя приятел един път нахълта в стаята точно след като го бяхме правили и той беше чисто гол, аз за щастие се бях покрила с чаршафа. Естествено веднага си излезе, него май не го е срам от нея, което за мен е супер странно, но..хубавото е, че не аз бях голата.
Иначе сигурно повече нямаше да мога да я погледна тая жена без да ме е ужасно срам. Ама къде влиза без да чука като знае, че синът й може да не е сам...Сега вече винаги заключвам вратата, че някои хора възпитание явно нямат.
10 Яну 2016, 21:03