Snejna написа:Предсатвям си колко караници е понесло момичето, че е разрешило на някой да я пипа по най-свидното място.Бабата и дядото са изпитали истински ужас!
Snejna написа:Като правите секс в природата не ви ли убива много ?
ManiJani написа:Snejna написа:Като правите секс в природата не ви ли убива много ?
А то като чета никой не е казал, че не убива, особено ако са кльощава двойка... направо не мога да си представя, ама какво от това, важно е изживяването
Elica написа:ManiJani написа:Snejna написа:Като правите секс в природата не ви ли убива много ?
А то като чета никой не е казал, че не убива, особено ако са кльощава двойка... направо не мога да си представя, ама какво от това, важно е изживяването
Е то камъни отдолу едно друго, пръст, натъртвания гадно си е ;) на мен ми се е случвало да си пристържа коляното в легло, а представям си в камъни :)
Andrey написа:BeenieGal написа:Lollipop написа:Може би да влезе някой да попита какво правим. :) или да взема и да заспа по средата на забавлението..
Eее това наистина ще е мнооого гадно, ама то ще ти се случи само ако си отдолу и винаги може да го избегнеш!![]()
![]()
![]()
Колкото и да се криеш под чаршафа работите не стават, то е ясно за какво сте се събрали там ;)
Pipilota написа:Elica написа:ManiJani написа:А то като чета никой не е казал, че не убива, особено ако са кльощава двойка... направо не мога да си представя, ама какво от това, важно е изживяването
Е то камъни отдолу едно друго, пръст, натъртвания гадно си е ;) на мен ми се е случвало да си пристържа коляното в легло, а представям си в камъни :)
И аз си го представям доста болезнено и неудобно.Но пък за сметка на това много авантюристично. :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта