Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Къде са най-странните места, където сте правили секс?

Мнениеот Snejna » 27 Ное 2015, 15:20

Като правите секс в природата не ви ли убива много ? :roll:
Аватар
Snejna

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот asdddwww » 27 Ное 2015, 16:42

Доста пъти, първия път беше баща ми, той беше много горд, беше ме сбарал с една мацка на колене пред мен, много се горееше после с мене, но излезе само с едно бързо "извинете". Е, развали ни купона, но после ме похвали и вече не го мислих особено кой влиза и кой излиза от нас. :lol:
Аватар
asdddwww

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот exotic » 27 Ное 2015, 16:58

Snejna написа:Предсатвям си колко караници е понесло момичето, че е разрешило на някой да я пипа по най-свидното място. :lol: Бабата и дядото са изпитали истински ужас!

То не зная как са го преживели и как не са ви накарали да се вземете :grin:
exotic

Мнениеот ManiJani » 30 Ное 2015, 16:06

Snejna написа:Като правите секс в природата не ви ли убива много ? :roll:

А то като чета никой не е казал, че не убива, особено ако са кльощава двойка... направо не мога да си представя, ама какво от това, важно е изживяването
ManiJani

Мнениеот Elica » 30 Ное 2015, 16:34

ManiJani написа:

А то като чета никой не е казал, че не убива, особено ако са кльощава двойка... направо не мога да си представя, ама какво от това, важно е изживяването

Е то камъни отдолу едно друго, пръст, натъртвания гадно си е ;) на мен ми се е случвало да си пристържа коляното в легло, а представям си в камъни :)
Аватар
Elica

Мнениеот Pipilota » 01 Дек 2015, 11:19

Elica написа:
ManiJani написа:

Е то камъни отдолу едно друго, пръст, натъртвания гадно си е ;) на мен ми се е случвало да си пристържа коляното в легло, а представям си в камъни :)

И аз си го представям доста болезнено и неудобно. :lol: Но пък за сметка на това много авантюристично. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот николаев » 01 Дек 2015, 11:58

Andrey написа:
BeenieGal написа:
Lollipop написа:Може би да влезе някой да попита какво правим. :) или да взема и да заспа по средата на забавлението.. :roll:

Eее това наистина ще е мнооого гадно, ама то ще ти се случи само ако си отдолу и винаги може да го избегнеш!
:lol: :lol: :lol: :lol: Колкото и да се криеш под чаршафа работите не стават, то е ясно за какво сте се събрали там ;)

Ставаше дума за заспиването, а представи си наистина колко трябва да си премазан, ако си отгоре и заспиш хахах
николаев

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Lollipop » 01 Дек 2015, 12:16

Хахахах :) Заспиването наистина ще е кофти, е на мен ми се е случвало да се чудя кога ще свърши купона, че да мога да заспя най-накрая. Какво да правиш, желанието за сън понякога е много по-силно от всичко останало. :rolling:
Аватар
Lollipop

Мнениеот николаев » 01 Дек 2015, 12:25

Pipilota написа:
Elica написа:
ManiJani написа:А то като чета никой не е казал, че не убива, особено ако са кльощава двойка... направо не мога да си представя, ама какво от това, важно е изживяването

И аз си го представям доста болезнено и неудобно. :lol: Но пък за сметка на това много авантюристично. :)

Дори не можете да си представите колко, особено на височини! :grin:
николаев

Мнениеот Lollipop » 01 Дек 2015, 12:38

То навсякъде може и да е рисково и да е много забавно, май където има риск да те хванат или да ти се закачи някоя буболечка на кофти места е най-весело :)
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже