Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот Rali_hr » 25 Ное 2015, 16:55

Как мислите, дали ми се е случвало? Има ли каква лудост да се случи, то на мен със сигурност ще се случи. :lol:
В студентските ми години, ходих аз при едно гадже (да гледаме филми) да не е било всеки ден, ама често (имаше доста прожекции на времето все на добри филми!). Та веднъж бяхме така се загледали в един филм, направо бяхме влезнали в историята и 8 годишната му сестра влезе в стаята... :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 25 Ное 2015, 17:17

Rali_hr написа:Как мислите, дали ми се е случвало? Има ли каква лудост да се случи, то на мен със сигурност ще се случи. :lol:
В студентските ми години, ходих аз при едно гадже (да гледаме филми) да не е било всеки ден, ама често (имаше доста прожекции на времето все на добри филми!). Та веднъж бяхме така се загледали в един филм, направо бяхме влезнали в историята и 8 годишната му сестра влезе в стаята... :mrgreen:

:nono: Може ли такова нещо! :lol: Мен не са ме залавяли на калъп, но ми се е случвало една прителка да дойде до нас, докато правим секс с гаджето ми и аз отворих вратата малко потна и чорлава и я поканих у нас, сякаш няма нищо, обаче стана доста сконфузна ситуация. :lol: :lol:
Аватар
Snejna

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Andrey » 25 Ное 2015, 17:30

BeenieGal написа:
Lollipop написа:Може би да влезе някой да попита какво правим. :) или да взема и да заспа по средата на забавлението.. :roll:

Eее това наистина ще е мнооого гадно, ама то ще ти се случи само ако си отдолу и винаги може да го избегнеш!
:lol: :lol: :lol: :lol: Колкото и да се криеш под чаршафа работите не стават, то е ясно за какво сте се събрали там ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 25 Ное 2015, 17:57

Ужасни сте, никога не са ме хващали и аз не съм хващала никой, ще умра от срам, ако ми се случи, звучи отвратително просто!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Ное 2015, 22:39

silver933 написа:
MerryPop написа:Веднъж имах подобно изпълнение, ама на купон вкъщи, след който всеки легнал, където намери за добре, ние легнахме последни, като си мислихме, че всички спят, стана каквото стана и след около две години стана въпрос за онази вечер, та се оказа, че половината стая са били будни и са ни слушали, ама никой - нищо :rolling:

Абе то кво да ти кажа, ние също на млади години бяхме на един купон, по времето още на фотоапаратите с ленти човек.. и след няколко дни след купона, когато проявихме лентите стана ясно, че има документирано как се забавляват (и то на няколко снимки) една мацка и един пич. Беше мноого фън, и беше в снимки! :lol: :lol: :lol: :lol:

Е не! В снимки дори, голям срам! :lol:
Иначе мен са ме хващали само незпознати, веднъж ми се случи. Бяхме с едно гадже горе на Витоша качени и го бяхме обърнали на купон в колата и едни хора дойдоха, беше голям майтап.. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Ное 2015, 11:32

Веднъж са ме хващали, беше много голям срам. :) Бях на гости на гаджето, бяхме на по 16-17 години. :lol:
И майка му с цялата си наглост ни беше сложила да спим в две различни СТАИ не легла. Обаче ние решихме, че тва не е опция. :lol: :lol: :lol:
и се събрахме в едната стая и тя нахълта и направо.. бе пробвах да се скрия под чаршафа, ама то беше ясно кой е там. :lol: :lol: :lol: :lol:
После голям срам ме беше да я погледна тая жена... но какво да се прави! Изкарахме после с гаджето доста години и това остана в миналото и никога не се споменаваше. :lol1:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Elica » 26 Ное 2015, 11:52

На мен не ми се е случвало, засега, но имам още доста време да правя секс където ми дойде на кеф, така че го очаквам. :) :lol:
Аватар
Elica

Мнениеот Fancy » 26 Ное 2015, 13:05

За щастие не ми се е случвало или поне не зная да ми се е случвало :mrgreen:
Fancy

Мнениеот mix_twix » 26 Ное 2015, 13:24

Fancy написа:За щастие не ми се е случвало или поне не зная да ми се е случвало :mrgreen:

Може да са те сбарвали само тактични хора, които не искат да ти кажат. Иначе аз не знам дали мен са ме хващали, но аз съм хващал други хора да правят секс.. беше весело. :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Локумът » 26 Ное 2015, 14:19

Е, да няколко пъти и не ми дреме. Хващали са ме в студентските години разни съквартиранти, децата са ни хващали с майка им и аз съм хващал и двамата. :mrgreen:
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже