Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
20 Окт 2011, 22:59
В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)
21 Окт 2011, 06:22
valiart написа:В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)
Под или над масата?
21 Окт 2011, 11:00
valiart написа:В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)
И как се скрихте и двамата под масата и никой не разбра? Или историята е по-пикантна?
21 Окт 2011, 20:41
Bella написа:valiart написа:В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)
И как се скрихте и двамата под масата и никой не разбра? Или историята е по-пикантна?

Разкажи, виждам, че има и други мераклии да чуят!
23 Окт 2011, 14:38
Под масата:) Ресторанта е на нива и на това, където бяхме седнали имаше още 2 маси, на които нямаше хора. Минаваше отвреме на време сервитьора, но това ни най-малко не ни притесни;) Другото си го знаете как се прави
25 Окт 2011, 17:19
valiart написа:Под масата:) Ресторанта е на нива и на това, където бяхме седнали имаше още 2 маси, на които нямаше хора. Минаваше отвреме на време сервитьора, но това ни най-малко не ни притесни;) Другото си го знаете как се прави

ама много си палава, аз съм пробвал на предния капак на една лада в градинката пред блока, но беше много тъмно и паркирана на закътано място. Луда работа
26 Окт 2011, 17:27
хубаво е в офиса на страничната облегалка на дивана и после на бюрото, малко твърдо за жената, то така действа и възбудата
26 Окт 2011, 23:00
Ivo Atanasov написа:Голямо чукане правих на една планина, имаше голям събор, що мацки изръчках, не е истина направо...

Да не си изръчкал и някоя мечка?
26 Окт 2011, 23:02
Остави мъже да говорят за секс и им гледай сеира
27 Окт 2011, 01:48
О дааа, на какви ли не истории съм се наслушала и аз. Ама май има нещо вярно, че тез дето много приказват, нищо не вършат...