Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-нестандартните места за правене на....

20 Окт 2011, 22:59

В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)

21 Окт 2011, 06:22

valiart написа:В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)

Под или над масата? :)

21 Окт 2011, 11:00

valiart написа:В един ресторант под масата, която беше със сръвнително дълга покривка;)

И как се скрихте и двамата под масата и никой не разбра? Или историята е по-пикантна? :lol: :lol:

21 Окт 2011, 20:41

Bella написа:

И как се скрихте и двамата под масата и никой не разбра? Или историята е по-пикантна? :lol: :lol:

Разкажи, виждам, че има и други мераклии да чуят!

23 Окт 2011, 14:38

Под масата:) Ресторанта е на нива и на това, където бяхме седнали имаше още 2 маси, на които нямаше хора. Минаваше отвреме на време сервитьора, но това ни най-малко не ни притесни;) Другото си го знаете как се прави :lol:

25 Окт 2011, 17:19

valiart написа:Под масата:) Ресторанта е на нива и на това, където бяхме седнали имаше още 2 маси, на които нямаше хора. Минаваше отвреме на време сервитьора, но това ни най-малко не ни притесни;) Другото си го знаете как се прави :lol:

ама много си палава, аз съм пробвал на предния капак на една лада в градинката пред блока, но беше много тъмно и паркирана на закътано място. Луда работа :oops:

Re: Правили ли сте секс в офиса???

26 Окт 2011, 17:27

хубаво е в офиса на страничната облегалка на дивана и после на бюрото, малко твърдо за жената, то така действа и възбудата

26 Окт 2011, 23:00

Ivo Atanasov написа:Голямо чукане правих на една планина, имаше голям събор, що мацки изръчках, не е истина направо... :lol:

Да не си изръчкал и някоя мечка?

26 Окт 2011, 23:02

Остави мъже да говорят за секс и им гледай сеира :lol:

27 Окт 2011, 01:48

О дааа, на какви ли не истории съм се наслушала и аз. Ама май има нещо вярно, че тез дето много приказват, нищо не вършат...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 35