Ambi написа:Всеки път когато започна тая тема и му кажа, че е нормално тя да го търси толкова често, той винаги ми отговаря.. баща ми и звъни от моя телефон(защото той работи при него) аз и звъня, защото баща ми ме кара, тя не му вдигала... абе някаква анархия е явно. Незнам, започвам да се настройвам срещу нея, а искам да имаме нормални отношения и поне уважение все пак обичаме един и същи човек, не искам да се бъркам толкова в отношенията им, а и мисля че е рано и с нея да поговоря и т.н
rabotnata pchela написа:Ambi написа:Всеки път когато започна тая тема и му кажа, че е нормално тя да го търси толкова често, той винаги ми отговаря.. баща ми и звъни от моя телефон(защото той работи при него) аз и звъня, защото баща ми ме кара, тя не му вдигала... абе някаква анархия е явно. Незнам, започвам да се настройвам срещу нея, а искам да имаме нормални отношения и поне уважение все пак обичаме един и същи човек, не искам да се бъркам толкова в отношенията им, а и мисля че е рано и с нея да поговоря и т.н
Няма за къде да бързаш да си говориш с нея. В повечето случаи жените обичаме да драматизираме, ей така за спорта. Не се меси в отношенията им, колкото по-малко обръщаш внимание на такива неща, толкова по-добре.
Kremiliya написа:Ако мъжът не е самостоятелен на 20 той и на 30 няма да е, момичето с право се притеснява.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта