Ревност? Да очаквам ли неприятни изненади?

Re: Ревност? Да очаквам ли неприятни изненади?

Мнениеот Mon_ton » 15 Апр 2015, 15:40

Аз бих се усъмнила, все пак на 21 години не е кой знае колко малък човек, но все пак ще е странно ако за всичко разчита на майка си. Все пак наистина е рано да се правят заключения, все пак на 21 повечето от нас живеят още с родителите си дори. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 15 Апр 2015, 16:06

И моето предишно гадже беше такова, звънеше на майка си по 4-5 пъти на ден, дори аз не го чувах толкова често! Беше непоносимо, а когато беше споделил с нея, че не съм правила секс беше КУЛТОВО просто. :!: :!: :!:
Аватар
Anka

Мнениеот Ambi » 15 Апр 2015, 17:34

Всеки път когато започна тая тема и му кажа, че е нормално тя да го търси толкова често, той винаги ми отговаря.. баща ми и звъни от моя телефон(защото той работи при него) аз и звъня, защото баща ми ме кара, тя не му вдигала... абе някаква анархия е явно. Незнам, започвам да се настройвам срещу нея, а искам да имаме нормални отношения и поне уважение все пак обичаме един и същи човек, не искам да се бъркам толкова в отношенията им, а и мисля че е рано и с нея да поговоря и т.н
Ambi

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Апр 2015, 09:10

Ambi написа:Всеки път когато започна тая тема и му кажа, че е нормално тя да го търси толкова често, той винаги ми отговаря.. баща ми и звъни от моя телефон(защото той работи при него) аз и звъня, защото баща ми ме кара, тя не му вдигала... абе някаква анархия е явно. Незнам, започвам да се настройвам срещу нея, а искам да имаме нормални отношения и поне уважение все пак обичаме един и същи човек, не искам да се бъркам толкова в отношенията им, а и мисля че е рано и с нея да поговоря и т.н

Няма за къде да бързаш да си говориш с нея. В повечето случаи жените обичаме да драматизираме, ей така за спорта. Не се меси в отношенията им, колкото по-малко обръщаш внимание на такива неща, толкова по-добре. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kauda » 23 Юни 2015, 14:32

Ревността е най-гадното нещо. Не че не пречи малко ревност, колкото да се покаже интерес и влечение, но не бива да се прекалява с параноичния страх, че видиш ли гаджето ще те зареже заради друг/а! Ревността може да отрови една връзка.
Аватар
kauda

Мнениеот niya_mazova » 24 Юни 2015, 11:08

rabotnata pchela написа:
Ambi написа:Всеки път когато започна тая тема и му кажа, че е нормално тя да го търси толкова често, той винаги ми отговаря.. баща ми и звъни от моя телефон(защото той работи при него) аз и звъня, защото баща ми ме кара, тя не му вдигала... абе някаква анархия е явно. Незнам, започвам да се настройвам срещу нея, а искам да имаме нормални отношения и поне уважение все пак обичаме един и същи човек, не искам да се бъркам толкова в отношенията им, а и мисля че е рано и с нея да поговоря и т.н

Няма за къде да бързаш да си говориш с нея. В повечето случаи жените обичаме да драматизираме, ей така за спорта. Не се меси в отношенията им, колкото по-малко обръщаш внимание на такива неща, толкова по-добре. :mrgreen:

Именно, при положение, че не засяга пряко теб, няма за какво толкова да се притесняваш, да, особено момчетата на тази възраст, в повечето случай никак не са самостоятелни, а по-скоро далеч от това :idea:
niya_mazova

Мнениеот Kremiliya » 24 Юни 2015, 13:14

Ако мъжът не е самостоятелен на 20 той и на 30 няма да е, момичето с право се притеснява.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Lili_pili » 26 Юни 2015, 16:40

Kremiliya написа:Ако мъжът не е самостоятелен на 20 той и на 30 няма да е, момичето с право се притеснява.

Е, хайде сега нямало да е самостоятелен, бебе ще бъде вечно, глупости. :) Сякаш едно време вашите мъже на 20 години са били самостоятелни.. добре ;)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Ambi » 26 Юни 2015, 20:07

Той си е самостоятелен, дотолкова колкото сам да си изкарва парите,но Майката явно не може сама да се справя с някой работи, които би трябвало вече да се научи, синът й няма да бъде вечно до нея за да и оправя цялата покъщина
Ambi

Мнениеот qwerryyy » 26 Юни 2015, 20:55

Значи проблемът главно е в майката, за съжаление! :( В този случай той винаги ще бъде лошия, ако започне да ѝ отказва, трудно ще намери баланса между теб и майка си, моят съвет е да бъдеш либерална до някъде, а за по-дребните неща да си отстояваш позициите. ;)
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски