Някак все по-необясними ми стават хората, които създават деца, просто, защото е казано, че трябва да имат до определена възраст

Виждам все по-малко възпитани деца, ако въобще е направен опит за възпитание и това много ме плаши!

Грешно разбраната основна цел на родителите е детето да бъде нахранено, здраво и облечено, а оттам нататък?
Всичко това в един момент лъсва в статистики като тази от Детска педагогическа стая, на която попаднах в сайта и от която крайно се разочаровах - защо броя на децата, които крадат расте, само лошо възпитание ли е или и немотия?

- pha.jpg (12.09 KiB) Прегледано 2191 пъти
Да ви призная ставал съм свидетел на кражба от един тийнейджър, който изглеждаше доста добре облечен, т.е. реално би могъл да си позволи нещото, което е откраднал

Със сигурност има и такива, които го правят, за да не изглеждат фактите такива, каквито са, че мама и татко не могат да заделят парички, за да му дават и за училище
Според мен всичко това до голяма степен е до възпитание, тъй като и ние сме били деца и сме нямали пари за нещо, което ни се е искало, но и кражбите не са били толкова много, нали?
Къде е истината, тогава, защо броя на децата, които крадат расте