Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще си намираме ли истински сок по магазините след забраната?

07 Май 2015, 12:11

:) Може и да пуснат някой друг био сок, но ще е рядкост, а и все пак за да има трайност, отговаряща на висока цена, ще има твърде много консерванти.

Re: Здравословни домашни сокчета за деца и възрастни

27 Май 2015, 16:52

Не зная тези на Теди дали са лоши като качество, но на мен и детето най-много ни допада този с морков и банан мисля, че беше, а домашни отдавна не съм правила :|

28 Май 2015, 08:47

LaCoquine написа:Не зная тези на Теди дали са лоши като качество, но на мен и детето най-много ни допада този с морков и банан мисля, че беше, а домашни отдавна не съм правила :|

И у нас сме фенове на соковете на Теди, но не вярвам да е много здравословен, затова предпочитам домашния сок. :)

28 Май 2015, 10:23

Май няма много здравословни сокове на пазар, затова ако се наложи да пием сок на пътя, купувам бебешко пюре и го разреждам с малко минерална вода

28 Май 2015, 13:55

Любимата комбинация у нас е от моркови и ябълки, а ако има и малко тиква още по-добре, става вкусотия. :mrgreen:

28 Май 2015, 15:04

Anka написа:Любимата комбинация у нас е от моркови и ябълки, а ако има и малко тиква още по-добре, става вкусотия. :mrgreen:

Със сурова тиква ли правиш сока? :roll:

29 Май 2015, 14:07

Започнах сега всяка сутрин да си пийвам по една чаша сок с морков, много добре се чувствам.

29 Май 2015, 14:37

Mon_ton написа:Започнах сега всяка сутрин да си пийвам по една чаша сок с морков, много добре се чувствам.

Внимавай да не станеш оранжева, смесвай сока и го редувай. :)
А сега си направих сок от спанак преди няколко дни, стана много интересен на вкус, с малко магданоз. :)

30 Май 2015, 19:23

През лятото какви сокове си правите, през зимата май има повече плодове и стават лесно - с зимни ябълки, цитруси, а лятото?

Re: Ще си намираме ли истински сок по магазините след забраната?

06 Юли 2015, 13:24

Аз досега не съм видяла разлика да има нови сокове, само съм чувала за някаква реклама за сок но не съм го виждала още, ще ми се да го опитам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11