Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Здравословни сокове

24 Яну 2017, 15:01

На мен любим ми е сокът от моркови с ябълка и нар, много ме освежава, с малко лимон и мента става чудесен.
Друга любима комбинация ми е от зелени ябълки, краставица, броколи и малко спирулина.

24 Яну 2017, 23:31

Щом е от пресни плодове,все е добре дошло :smile: . Само да не е от купените сокове, че там здрвословен не съм видяла :grin: .

Re: Ще си намираме ли истински сок по магазините след забраната?

21 Фев 2017, 14:56

Между другото сега само един сок в Билла съм виждала, който се държи във фризерите (и то даже не в хладилника, а във фризера). :roll:

23 Фев 2017, 12:07

Не мисля, че изобщо има в магазините истински и качествени сокове, някакви там нектари с добавена захар и не знам си какво - да, но ако иска човек сок, купува си плодове и си прави, това е положението.

23 Фев 2017, 14:57

Ако някой намери да сподели, нали от Верея рекламираха, само са рекламата останахме, така и не го видяхме тоя сок.

24 Мар 2017, 15:08

Аз си падам по зеленчуковите сокове-зелена ябълка, броколи, краставица, тиквичка, всичко през сокоизтисквачката, после една шепа спанак в блендера, невероятно вкусно :) някой път, ако имам повече сок си замразявам от същата смес в кубчета за лед и после слагам към новия сок.

28 Мар 2017, 12:51

Любим сок ми е от тиквичка, краставица, ябълка, броколи, но ако обичатае сладки сокове това не е за вас!

28 Мар 2017, 14:41

Пробвайте сега лятото сок от 2 абълки, 1/4 ананас и диня, ще останете изненадани от вкуса

31 Мар 2017, 14:03

Alex_mor написа:Пробвайте сега лятото сок от 2 абълки, 1/4 ананас и диня, ще останете изненадани от вкуса

Наиситна не бих се сетила да комбинирам по такъв начин плодовете, диня с ананас! :shock:

12 Апр 2017, 12:12

За днес сокът ми беше такъв: карфиол, морков, ябълки и спанак. много вкусен и освежаващ зелен сок.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11