Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
10 Дек 2014, 15:00
Аз не слушам, защото много се разсейвам, пускам си нещо само, ако колегите почнат много да говорят ;Р
17 Мар 2015, 14:43
Не знам дали бих си купила, сякаш не, толкова сме се научили, че музиката е безплатна и не бих се съгласила да я купувам.
17 Мар 2015, 15:11
Не, разбира се, не бих си купувала музика, след като има начини да си я осигуря безплатно
31 Мар 2015, 12:21
бих отишла на концерт, ама да си купя диск... не. ползвам платена събскрибшън услуга, за да слушам музика на лаптопа и телефона си обаче, идеално е!
31 Мар 2015, 12:57
С този интернет и всичко останало в момента не мисля, че някой би тръгнал да си купува CD, a и виждаме, че хич не е надежден преносител и след години стават само за коша.
02 Апр 2015, 10:40
Е, да бих си купил, ако е наистина нещо велико, но като цяло предпочитам да си сваля музиката, евентуално бих се навил да си купя онлайн някаква музика, за да мога да я кача на нещо по-издръжливо от CD
22 Апр 2015, 11:15
Слушам радио Енерджи!

Най-лесно ми е а и не се ангажирам, музиката е много приятна
07 Май 2015, 18:36
Локумът написа:Е, да бих си купил, ако е наистина нещо велико, но като цяло предпочитам да си сваля музиката, евентуално бих се навил да си купя онлайн някаква музика, за да мога да я кача на нещо по-издръжливо от CD

Да, това е добър вариант. Иначе аз съм купувала музика преди повече от 15 години, тогава това беше избора, но вече нищо не е слушаемо, дисковете са развалени.
07 Май 2015, 19:31
Разбира се, че бих си купила музика. Така показваш уважение към любимия изпълнител и му помагаш да се развива.